Dserin1 hellomum bende 28.haftamdayım ama sonrası içim kullanmak istiyorum açıkçası.. bişey yapıyorlar bari tam yapsalar.
Yesim1995 Aaaysegulll ben pandemi hastanesindeyim bide beni düşünün😔 6 haftalık hamile olmam hamile olduğum gerçeğini yok sayıyo sanki resmen haksızlık
Aaaysegulll Yesim1995 Ya evet malesef.. Dikkat edin.. İşyerinize bildirdiniZmi? Yada kaçıncı haftada bildiriliyor ben henüz kimseye söylemedimde.Sözleşmeliyim.
Funda6034 Kızlar ben dün rapor almıştım çalışmamak için o maaştan kesinti yapılıyor mu acaba sağlık bakanlığında hemşireyim
Deebg Funda6034 4b liysen kesinti olur PTTden alırsın birazını geri canım bende 9 gün rapor aldım baya kesinti olacak
YavuzCagan Kizlar bu genelge herkez icin mi anlayamadim ben tam 9+3 üm 32 haftaya kadar calismayi düşünüyordum küçük bi yerde calisiyorum yani 5 kisiyiz toplamda yazilim firması muhasebeci sekreterim benim icinde gecerlimi ?
Dserin1 Yesim1995 neden yok artık? Herkes kendi çalıştığı kuruma göre hamilelik öncesi veya sonrasında kullanma hakkına sahip olmalı. Açıkçası karnımdayken 37 ye kadar çalışırım ama 2 aylık bebekle çalışılmıyor..
Yesim1995 Dserin1 tabiki öyle benimde 5.5 aylık bebeğim var ama bunun sebebi hamileler rahat etsin değil korana dan korunsun.şuan hem 5.5 aylık bebeğim var hem 6 haftalık hamileyim çalıştırıyolar anlatabildim mi .keyfi bi izin değil yani yüksek risk izni
Yesim1995 Aaaysegulll doktorum durum bildirir raporu verdi idareye verdim. Iki gün idari izin kullandım sonra izinler hep kalktı. Zaten günün yetmiyomuş boşuna söyleme bilinsin istemiyosan ben mecbur kalmıştım geçen hafta
Eternallove symslmz 24 ten öncekileri bırakın özel sektörde çalışan hemşirelerin yada personelin canı hiç mi yok acaba. Biz ne yapacağız, gerçekten çok saçma
Yesim1995 Eternallove bizim resmi olarak devam zorunluluğumuz olduğu için böyle bişey olabilir.özeldeki düşünceler kişiden kişiye değiştiği için çalıştıranın inisiyatifine kalmış. Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲
Yesim1995 Nesrind ama sebebi korana .yani hamileliğimizi rahat geçirelim diye değil hastalık kapmayalım diye.onu demek istedim
hayta16 Nesrind orda öyle diyor ama genelgede öyle birşey yazmıyor asıl olan da genelge ordada idari izin diye geçiyor 32.haftadan sonrayı da hamileye birakiyor çalışıp çalışmamayı 2 hafta sonra belki bu idari izinde kalkacak bilemeyiz..
Lalezar Bakan diyorki gebelere 8 hafta daha idari izin verdik.şimdi Twitter da okudum.24 ye başlıcak-32 de bitecek.isteyen uzatsın yine demek bu.