Lalezar Ama genelgede 24 hafta ile 32 hafta arası diyor.umarım yanlış anlamışımdır diyorum ama öyle yazıyor🤨
Hazalmelis Lalezar genelgeye nerden ulaşabilirim acaba? Bende kamuda çalışıyorum ama 21 haftalık gebeyim.
Yaren- 18+2 yiz bizde 24 az kaldı bir ay calışıp izne ayrılıcaz cok iyi ve yerinde oldu bence bu durum ☺️
Sedot Yaren- merhaba günlerimiz arka arkaya sanırım 18+2 deyim ben de:) 24. hafta izne ayrılma süresi 5 temmuza mı denk geliyor 12 temmuza mı bilginiz var mı ?
Nesrind Busrakivanc 24 de hamilelik iznini mi baslatiyolar . Fahrettin kocanın açıklaması kafa karıştırdı.
symslmz Hayatımda gördüğüm duydugum en sacma şey. 24ten öncekilerin canı yok ya da kıymetsiz görülmüş. Ayrıca 24-32 arası idari sayılmış ama isteyen 37de izne ayrılıyorsa 32de gelip yine 5 hafta iş başı yapacak. Aşırı sacma
Sdaakll symslmz ben 34 . Haftadayim 32 de calisir raporu aldim 32 den sonra mecburi idari izin veriliyomus zaten bize 1 temmuza uzattilar benim izinimi
Eternallove symslmz 24 ten öncekileri bırakın özel sektörde çalışan hemşirelerin yada personelin canı hiç mi yok acaba. Biz ne yapacağız, gerçekten çok saçma
Elif4 symslmz şükretmeyi teşekkür etmeyi bilmek lazım 32 de yasal olarak hakkınız doğduğu için böyle bişey yapılıyor size ille rapor alın daha çok çalışın diyen yok
hellomum Dserin1 ben de bunu merak ediyorum, 30. Haftadayım dün 10 gün rapor almıştım işe gitmemek için.Bugün genelge çıktı..
Dserin1 hellomum bende 28.haftamdayım ama sonrası içim kullanmak istiyorum açıkçası.. bişey yapıyorlar bari tam yapsalar.
Aaaysegulll Yesim1995 Bende 5+1 🙄 Banada vurmadı calısmaya devam önlemlerle.. Ne kadar koruyabilirsek
Dserin1 Yesim1995 neden yok artık? Herkes kendi çalıştığı kuruma göre hamilelik öncesi veya sonrasında kullanma hakkına sahip olmalı. Açıkçası karnımdayken 37 ye kadar çalışırım ama 2 aylık bebekle çalışılmıyor..
Yesim1995 Aaaysegulll ben pandemi hastanesindeyim bide beni düşünün😔 6 haftalık hamile olmam hamile olduğum gerçeğini yok sayıyo sanki resmen haksızlık