Kullanici99 Yazıda 24 itibaren idari izinli sayılacak diyor ama fahrettin koca 24tennitibaren hamilelik iznine ayrılabilirsiniz diyor. Kim çıkmak ister ki erkenden dönüşü düşünüyor insan
Pamuk123 Kullanici99 24 32 idari izin 32 den sonrası yasal doğum öncesi izin yani iyi bir şey bu 32 ye kadar virüs biterse 32 den sonra gider çalışırsınız doğum öncesini sonrasına aktarırsınız
Akg Kullanici99 doğru biri öyle yazmış biri böyle ama ne olursa olsun şu dönemdeki risk olağanüstü bir durum olduğu için artık dönüşü düşünmeyip risk için izne çıkanlar da fazla olur
Meliss88 Arkadaşlar genelge idari izin demisss…yasal hakkimizla ilgili bişey değil …aktarabilecegiz yine sakın olalım …tweetde ifade hatası var…aksi bı durum olursa açıklanır zaten …genelge idari izinli diyor açık acik
Yaseminnnnnnn Meliss88 özelde çalışan bir gebe arkadaşımı 32de suan genelge çıktı diye zorunlu yıllık izne çıkarmışlar 37yi beklcektim izin vermediler dedi karıştı sanki bi şeyler
Dtanne Akg iş yerinden aradılar 32 den sonra isterseniz çalışabilir ve aktarabilirsiniz diye.Demekki doğum izninden saymıyorlar 24-32 arasını
Gifk Akg o kısmı açık bırakmışlar gibi kurumun insiyatifinde gibi. Ama ben bu durumda çalışmak istemem açıkcası aktaramayacak izinlerimi. Bizim kurum yıllık izne çıkartıyor zaten çalıştırtmıyor.
Gifk Akg genelgede o şekilde geçiyor bizim kurum da idari izinli gösterecez dedi. Bakanın dediği öyle gibi anlaşılıyordu. Ben 32 dem sonrası için diyorum orası net olmamış.
Yaseminnnnnnn 13092020 bugünden itibaren geçerli diyor kurumuna irtibata geçin bence doktorunuzdan rpaornuzu alın
Birhemsire_anne Akg bende sağlık bakanlığındayım kurumumdam bugn bi haber cıkmadı yrın raporu alıp götürceğim inşallah bir sıkıntı şçıkmaz
hayta16 Ykmll bize bırakıyor sorumluluğu çalışır almak istiyorsan al calış çalışamam diyorsanda al çalışma diyor 32den sonrayı sorumluluk senin diyor 24.hafta neye göre belirlediler onu anlamadım ama.