hacersultan16 Neefeess bende rapor aldım heyet peki izin hakkı doğunca rapor iptal mi oluyor bilginiz varmı
Akg Neefeess ne kadar süreli rapor aldınız birde hangi doktor dan kendi doğum doktorunuzdan mı aldınız bnde 20.haftayım rapor almayı düşünüyorum da
Akg Net olarak yazsalar keşke bazıları kaldırılabilir diyor ama tekrar okununca sanki bu seferlik doğum izni 32 yerine 24 itibariyle başlandı gibi anlaşılıyor doğru
Yaren- Akg aynen öyle canım daralmaya gittiler 32 haftadan sonrada top sende artık gayet net ve acık yazı bence
Pamuk123 Akg Fahrettin koca yayınladı instagramda doğum izni 24 haftaya çekildi diye bi bakın isterseniz
Yaseminnnnnnn Pamuk123 evet smdi gördüm gebelik izni 24. Haftaya çekildi diye çıkmış bu demek oluyor ki genelge degismcek isteyen herkes 24te İZNE ayrilabilcek :)
Akg Pamuk123 ever yayını şimdi gördüm de 24 e çekildi diyor ama haber sitelerinde de 24 den 32 ye kadar idari izinli yani çalışmış sayılıyor 32 den sonra isteyen aktrabilecek gibi anladım
Akg Yaseminnnnnnn tamam da bu doğum izni başlamış sayılmıyor o zaman dimi çünkü 24 den 32 ye kadar idari izin sonrası da doğum izni sayılıyor yani yine aktarma yapabiliyoruz
Nusya10 Arkadaşlar bakanın sosyal medyadan ne dediğini anladınız mı idari izin 32.hafta değilde 24.haftada başlayacak ne demek şimdi bu
Gifk Nusya10 Ben de tam anlamadım sanki normalde 32 de başlayan doğum iznini 24ten itibaren başlatacaklar gibi anladım.
Nesrind Nusya10 8 hafta hamilelik iznini uzatmışlar onuda 24 den itibaren baslatiyolar yani bu bizler için kotu
Akg Gifk 24 den 32 ye kadar idari izin sonrası da doğum izni değil mi yani isteyen 32 den sonra kullanmaz aktarır gibi anladım
Yaseminnnnnnn Akg aynen bencede öyle olmasi lazım çünkü kimse bebeğini üç aylıkken bırakıp iş başı yapmak istemez
Dtanne Akg iş yerinden aradılar 32 den sonra isterseniz çalışabilir ve aktarabilirsiniz diye.Demekki doğum izninden saymıyorlar 24-32 arasını
Gifk Akg o kısmı açık bırakmışlar gibi kurumun insiyatifinde gibi. Ama ben bu durumda çalışmak istemem açıkcası aktaramayacak izinlerimi. Bizim kurum yıllık izne çıkartıyor zaten çalıştırtmıyor.