ArzuCnbz Irem_duz Açılmayı siz farkedemezsiniz ki . Kanama devam etmiyor diye evde mi oturucaksiniz? Zaten çok erken değil korkmayın gidin lütfen . En azından çok geç kalmazsanız durdurma şansları olabiliyor
MuradOnur Irem_duz bendede gerisi olmadı. Bana nişan geldiğini söyledi doktor.Sancılarım geldi doğum gerçekleşdi
Esraslc Aybukeb evet ilkti :) 30 civarıydı devamlı tekrarlıyodu nst de, nidicard kullanmaya başladım onunla geçti
ArzuCnbz Ebruebrudd Aynı durumu şuanda bende yaşıyorum . 36 haftadayım dün doktor suyu azalmış dedi pazartesi bakicak duruma göre hemen sezeryan . Araştırdığım kadarıyla havuç suyu cogaltiyormus denediniz mi ?
Ebruebrudd ArzuCnbz denedim canım alakası yok doktorum bunun anne sıvısıyla ilgisi yok bebekle alakalı suyu dedi bebek ve eşiyle alakalıymış çok içtim havuç suyu
Irem_duz ArzuCnbz sendw haklisin cnm . Bende kanama yok diye bekliyrm . Bel agrim var sdc . Ya bide erkn olmasin istyrm korkum o . Esim gece vardiyasinda kalkinca gdcem
BerenDeren06 Ebruebrudd canım eger öyle dogarsa küveze girmez diye düsünüyorum ama bana doguma girmeden 3.400 3.500 arası dediler bebek 3 kilo dogdu ultrasonda fazla da cıkabiliyor eksik de..