1tinybean Kızlar 29 Nisanda bu konuyla ilgili bir post açmıştım ben de. O zamandan bu zamana Oksaparı bulmak hala sıkıntılı, umarım başka bir çözüm üretirler..
1tinybean Mommy006 ben ilacın üreticisi Koçak Farma’yı da aramıştım nisan sonu, şu an yok piyasada ne zaman olacağı ile ilgili net bilgi de veremeyiz demişti; o zamandan bu zamana çoğu insan da bulamıyor. İnşallah gelir 15inde.
Cansummm Safiye12 doğumdan 1 gün öncesine kadar vuruldum doğum sabahı sadece vurulmadım iğneyi, coraspirini de 10 gün öncesinde bıraktırmıştı.
Cansummm Safiye12 pıhtılaşma durumuna göre tedavi durumu değişiyor canım kimi doktor sorun olmadığı halde kullandırıyor kimi az pıhtılaşma varsa ona göre tedavi uyguluyor. Siz doktorunuz nasıl derse o şekilde ilerleyin iğneye de gelince dediğim gibi doktoruna sor elbet ama gönül rahatlığı ile oksapar 6000 yerine hibor 5000 kullanabilirsin.
Nzhkn Ben simdi saglik bakanligini aradim sikayet kaydi olusturdum.hepimiz arayalim magduriyetimizi duysunlar.alternatifi olan ignelerde yok artik.bu magduriyeti hepimiz dillendirelim lutfen
Alindaa Nzhkn hangi numarayı aradınız acaba bende arayıp şikayet edeyim günden güne ilacı bulmak imkansızlaşıyor maalesef
Nzhkn Alindaa saglik bakanligi 184 ara canım ilac isimlerini soyle magduriyetini anlat.ben bir cok hamile magdur diye belirttim ama herkez kendi sikayetini olusturabilir dediler
Alindaa Nzhkn bende aradım şikayetimi bildirdim hemen geri aradılar iğnenin hammaddesinin yurtdışından geldiğini ve çok pahalı olduğu için alınamadığını söylediler.Piyasaya ne zaman gelir belli değil doktorunuzla görüşün farklı bir tedavi uygulasın dediler😔
Nzhkn Alindaa yani baska tedavi neolabilir sacmalik.muadili olan enox ve hibor da yok piyasada.ben hepsini soyledim bana geri donus yapmadilar henüz.ama eczanelerin hepsi covid19 hastalari icin devlet eczanelerde satisini durdurduğunu ve direk hastanede kullaniyolar dediler. Yani ilaç şuan var ama tedavide kullandiklarindan satış yaptirmiyolar resmen.bizim sagligimizi hiçe sayiyolar.