Deletedmom291 d190516 bende orda Zeynep hanıma gidiyorum her hafta gel dedi bana durumum o kadar da iyi değil her hafta 130 TL cenk beyide tersliyo dediler en son ama insandan insana tavır yapıyormuş denmişti ne kadar doğru bilemem tabi
Deletedmom291 Aydanaydn evet nerden gittim bilmiyorum ya çok iyiydi de normalde ama böyle demesi çok şaşırdım
d190516 Deletedmom291 ben o adamdan hiç ama hiç haz etmedim alaycı bi üslubu vardı çoğu kişi de şikayetçi detaylıyı doktorumun tavsiyesiyle omda yaptırdım pişmanım aldığı parayı asla haketmiyor
Aydanaydn d190516 hele ben nedret ediyorum o adamdan hala nefretim geçmedi aldığı paranın zerresini haketmiyor bencede
d190516 Deletedmom291 Alper beye ne kadar veriyosunuz her hafta çağırması şeker olmasından ötürü mü Zeynep hanımdan da Cenk beyden de memnun olmayanı duydum ama Özgür beyle ilgili hiç kötü bişey duymadım çok naif bir insan cüssesine rağmen 😄bende tavsiyeyle gittim
Aydanaydn Deletedmom291 10 gün muayene süresi var ya o süre içinde ücretsiz muayene olabilirsiniz böylece iki haftaya bir verebilirsiniz ücreti .
d190516 Aydanaydn bizim gibi düşünen o kadar çok insan var ki o üslupta doktor olmaz olmamalı hele ki o kadar para alıyoken şeytan dedi kalk git damla zor tuttum kendimi
Aydanaydn d190516 bende yüzüne karşı içimi döküp kavga edip çıkıp gidesim geldi ama belki ne olur ne olmaz im düşer yine diye yapmadım ama hala içimde 🤢