Gamzes54 Merhaba ben daha yeni hamileyim 1 aylığım folik asit kullanma zorunluluğu var mı acaba bıde çoğu kısıye mide bulantısı yaptıgını soyledı de endıse ediyorum kullanmakta ne yapmam gerek ?
imren91 Gamzes54 Yani kişiye göre değişiyor . Ben 9. haftama giriyorum. 5. Haftadan itibaren kullandım.Sanırım mide bulantısı da yaptı yan etki olarak. Ama mecburen devam ediyorum.
Busradonmezus Gamzes54 yoo oyle mide bulantısı gibi bir sey çok yaygın değil hem envai çeşit folik asit var biri yapiyorsa degistirirsin
Gamzes54 Nadire45 öyle mi çok teşekkür ederim doktora gittiğimde o zaman tavsıye ettiğini alayım hemen
supermom-_ Kullanman lazım canım çocuğun gelişimi için çok önemli doktora gidersen kesin verecektir zaten 12.haftaya kadar kullanacaksın 👍🏻
Semikaaa Aynen kullnmalısın ben doktorun verdiği ilaçları çok düzensiz kullandım şimdi kansızlık vitaminsizlikten ayağa kalmıyorum 35 haftalık hamileyim doğum da bunlar çok önemli şimdi çok pişmanın
Gamzes54 Semikaaa Rabbım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah . Teşekkür ederim ben o zaman duzenlı kullanım yapayım da bakalım hayırlısı
Nurcann16 Merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin insallah 😇Bende 1 aylık hamileyim bugün banada yazdı doktorum folik asit gercekten bebeğin gelişimi için çok önemliymiş bana Folidays yazdı 😊Gamzes54
Gamzes54 Nurcann16 Merhaba , aminnn cümlemiz inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız 😍 ben henüz gidemedim doktora da haftaya gıdıcem nasıpse
Nilaykirikbas5516 Gamzes54 ben kullandım hiç bi etki yapmadı bana o degisiyo tabi ama kesinlikle kullan çok önemli
Momliii Gamzes54 bu sorunun cevabını ancak hekimler hatta sadece güvendiğin hekim verir. Ama net olarak söyleyebilirimki mide bulantısı folik asitten değil sakın inanma😚 hayırlı ugurlu olsun