Kiymetlibebek Aselyagmur ayni benimde öyle canim infeksyon bebek kendini hep topluyor bi kenara enfeksyonda olabilirmis dedi doktorum
Aselyagmur Kiymetlibebek karnım çok sert oluyo nefes alamıyorum bide çok aşağıda vuruyo iki hafta sonra kontrole gidicem..malum yürüyüşte yapamıyoruz şişmeye başladık artık
hafsahamza Sinemin evet canım suyum bittiği için acil sezeryan oldum 33+3 te solunum sikintisi sağlık sorunu olmadı çok şükür 1 hafta önlem amaclı kuvez de kaldı şuan 4 yaşında
Sinemin hafsahamza çok şükür canım rabbim sana bağışlasın bebeğini ❤️😘 inşallah bizde bi sorun yaşamayız korkuyorum çok
hafsahamza Sinemin âmin cumlemizinkinide INŞAALLAH canım haftan çok kötü değil korkma sonuna kadar gidersin insaALLAH
Cerenssn Sinemin ay valla bende korktum simdi 31 haftalik hamileyim benimde idrat yolu enfeksiyonum var 😏 enfeksiyonun erken dogum riski yarattigini biliyorum evet ilac kullanmadinizmi pekala
Sinemin Cerenssn benimki az değil ama çok ileri derece şuan dün söyledi doktor işte fitil verdi canım onu kullanıyorum şimdi bide magnezyum verdi ama sancılarım çok oluyor 😔
Cerenssn Sinemin banada fitil versi kullandim tek kullanimlik tozlar verdi kullandim ama geçmedi sürekli akıntım var bende korkmuyor degilim vallahi erken dogumdan hakkimizda hayirlisi olsun
Selin3561 Sinemin pekı halsizlik kasık karın agrısı eklem agrısı yaşamadın mı hıc canım baya ılerleyene kadar
Sinemin Cerenssn canım acile gitsem de birşey yapmıyorlar adamlar ilgilenmiyor bile bi serum takıyor kan alıyo gönderiyo yarın özelde kontrolüm var bakalım
Babymommm Sinemin canım bende 33 haftalığım geçen hafta birden kanamam oldu hastanede Birgün kaldım bende de birşey çıkmadı herşey normal doktorda şaşırdı şuan iyiyim siz yine sürekli kontrol olun
Sinemin Babymommm yarın özelde kontrolüm var işte canım bakalım ama benim iki gün üst üste geldi şuan afedersiniz ama ishl olmuşum yarınki duruma göre bakcaz
Sinemin Cerenssn canım bugün gittim hastaneye erken doğum olabilirmiş vajinal ilhitap çok fazla diyor heran tetikte olun dedi
Sinemin Selin3561 yaşadım yaşamaz mıyım doktora gittim tahlil istedi verdim bişeyin yok dedi kimse altttan muayene etmedi özele gidene kadar 🤔 o gün çok rahatsızlandım kanamam falan olunca özele gittik o baktı