Yakamoz__gul Cerenavc sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Streste çok etkili oluyor böyle şeylerde. Bizimde ilk başta 9 milyon vardı. Sonra bı ilaç yan etki etti. Bide stres girdi daha da yükselmedi. Allah’tan sonuclarimiz güzel hayırlısı buymuş napalım 😊
SEVGiHASAN Havvamurat ben varım canım ikinci denemem 16 +3 ikiz bebeklerimi bekliyorum bir kızçem bir paşam olacak inşallah 🙏🏻❤️Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Havvamurat SEVGiHASAN ay çok güzel Ben de ikisini de de iki koydurdum ama ikisinde de tek tuttu. Şimdi işte ikinci oğluma hamileyim
Yakamoz__gul Cerenavc aynen bizde ondan çok tereddüt ettik. Hatta başta bulamamislar doktorun morali çok bozuktu. Tekrar bakacaklar diyordu. Sonra hoplaya hoplaya geldi resmen mutluluktan su kadar bulduk su kadarinu dolledik diye 😊
Cerenavc Yakamoz__gul aynen bizi de aradılar bulduk diye kantinde oturuyorduk masayı deviriyorduk heyecandan 😂
Havvamurat Milann ben ayaklandiktan sonra yaptırdım gerçekten biraz zor oldu mecburen kucagima da aldım trasnderden sonra ama şükür tuttu