Prensprenses Tstnptt uğraşıyorum evde sıkıntıdan sürekli ama yartığımda bu ara geçen haftalar gibi değil daha düzensiz
Prensprenses Tstnptt vuruyor ama sabah yada akşam gün içinde azaldı hafeketleri akşam mesela yemekden snra oturunca çok hareketliydi şimdi yatarken hissediyorum
Tstnptt Prensprenses bişey yoktur Allahın izniyle cnm içini ferah tut bugün de takip et olmadı yarın Bi doktorunla görüşürsün bugün say hatta 10 kere hareketini hissetmen lazım bana öyle demişti doktorum
Miniginannesiiii1111 Prensprenses bende aynı durumu yaşıyorum 24+2 23. Haftada ve öncesinde çok tekme atiyordu çok hareketliydi şimdi öyle değil daha az hareketli
esraaoz Prensprenses bende de aynı problem var hareket sıklığı azaldı endişelendim doktoruma sordum muayeneye gittiğimde büyüdüğü için yeri daralmaya başladığı için normal dedi hem onlarında kendilerine göre uyku düzeni var dedi günde 1kere hissedersen şuan normal demişti içim rahatladı
Prensprenses Sevindim bir bende yok demek genel anlamda bu haftalarda hareket az oluyor günde 10 kez hareket ediyor ama üst üste vuruyor mesela bugün daha iyi hareket ediyor
Miniginannesiiii1111 Prensprenses benimde bir vurdugunda 10 kere oluyor gün içinde mi 10 kere olması lazımmis 😇
Prensprenses Miniginannesiiii1111 aynen bugün 27+0 oldum 3. Trimester başladı bakalım belki hareketlenme olur aşım var unutmazsam sağlık ocağına sorcam 🥰
Miniginannesiiii1111 Prensprenses ben daha önce 10 yıllık yaptırdığım için aşıyı 5 doz yani 20+4 te ebe birtane yaptı bu yeterli başka yapmicam dedi 😇