Emrine Suzi-1992 idrar tahlili verdin mi enfeksiyondan olabiliyormş öyle diyo kızlar ..haftaya gittiğimde vericem ben
soysal_hatice Bende 35 haftaligim artik bazen eşime Benim yerime wc ye gitsene diyorum okadar biktimki gitmekten
Fatmanur3232 soysal_hatice 😂 bende geceleri çok sık kalkıyorum yataktan doğrulamıyorum eşimi çekiştiriyorum hep uyandırıyorum adamı 😂😂🥰 benim yerime gitmiş kadar oluyor gecede 5 defa en az
Fatmanur3232 Aysenur4565 rahim ağzını ölçtür ve enfeksiyonuna baktır enfeksiyondan ve kısalıktan Allah korusun erken doğum falan olabiliyor
soysal_hatice Fatmanur3232 benimde oyle soylene soylene gidiyorum oda sey diyor elde olsa wc yi ayagina getirirdim
mine-s Kızlar peki bu tuvaletlerde kremle açık sarı arısı görüyor musunuz iç çamaşırında ? Bi şikayetim yok tahlillerim de temiz ama hep aklımda. Normalde de vardı bende ama.
mine-s Lalezar sonuçta ne yazıyor lökosit eritrosit onlar mı yüksek çıktı? Akıntın hiç yok muydu veya hafif yanma
mine-s Lalezar mine-s lökosit eritrosit normal, yanma da sirkeli su yapınca etki ediyor ama bende o da vardı normalde ve hamilelikten önce de tahlil yapmıştı doktorum içeriden sıvı alıp. Epitel 35 ama doktorum normal dedi
Sevendays Fulyazorlu 🤣benim surekli halim oyle herkesin ayni sıkıntısı wc ye mutfaktan fazla giriyorum 🤣
Sevdaaa12 HappyMom gebeligim boyunca geceleri en az 2-3 kere uykumdan kalkip tuvalete gidiyorum hatta biraz tutmus oluyorum farkinda olmadan. Yataktan zor kalkiyorum karnim taş gibi olmus batma hissi var kalkarken canim aciyor falan 36. Haftaligiz hala boyleyiz :/ cok su da icmiyorum aslinda
Dilos1645 HappyMom bugün benimde tozuttu 15 dk da bir giderdim 5 dk da bir gider oldum tuvaletten cıkıyorum salona gelene kadar bi daha geliyor merette saatlerdir tutmuş gibi sıkıstırıyo 😂🤭
Sngul Ben de 33+6 dayım aynı sorun bende de mevcut. Bir de kizlar idrariniz gelince karnınıza sertleşme oluyor mu? Farkında olmadan tutuyor muyum diye düşünüyorum belki ondandir. Ama baya taş kesiliyor
Minikbirkalp Gün de 3 litreye yakın su içinde haliyle banyo yolunda kalıyorum döşek kurmama ramak kaldı 🤣🤣