Marazin_annesi Gamzetrp ben şu içtikçe cikiyorum… Mutfakta suyumu iciyirum doğru tuvalete resmen tuvalet önünde sıra bekler gibi 😂
Fulyazorlu Sevendays nasıl geldim eve bilemem zor attım kendimi şimdi çıktım okurkende tam üstüne geldi😀😀😀
Sevendays Fulyazorlu 🤣benim surekli halim oyle herkesin ayni sıkıntısı wc ye mutfaktan fazla giriyorum 🤣
Anne1254 Haftamdyım ve inanılmaz çok su içiyorum bir de çok çıkar oldum lavaboya gece 10 ve üzeri eşim şaşırıyor
Ceydagulcemal HappyMom valla ben 14.haftamdayim artık isyan ediyorum sürekli çıkıp çıkıp duruyorum bukadar idrar bukadar su nereden geliyor anlamadım gitti😂😂
SevincGancali Selamlar. Ben 6+2 haftamdayım. Hamilelikten önce günde sadece 2 kez wc ye gidiyorken şimdi adeta her saatte gidiyorum 😆
Dilan3eymenn SevincGancali evet yeni hamile iken aşırı vc ihtiyacı oluyor sonra bi duraksiyo 32 de sonra sık sık 😉😀biz yüzdük kuyruğu na geldik darısı sizlerin başına inş benim haftaya doğum allah izin verirse 🤗😇😇
Dilan3eymenn Mehlikapartal bende 37 deyim 😊😀inanın bi ayağım vc de diğer ayağım mutfakta 😅😅😅neyseki inş haftaya 9 unda doğumum olacak 😇😇🤗🤗🤗🤗
Dilan3eymenn Dyg39 bize bi göz kapalı benim uykum kaçmasin diye 😅😅çünkü sonrası zor dalıyorum zaten bari uykum tam kaçmadan oturup ihtiyacımı görüyorum 😅😅😅
Beyzoli Tgncr05 valla bende de aynıydı ztn bi ilk üç ay bide son 3 ay çok sık olur diyorlar ama ben 2 aya doğrucam nerdeyse kesintisiz devam 😂
34bebe34 Meryempalabyk Bi ara hergün sirkeli sıcak su ile yıka yıka Bi hal oldum ☺️şimdi fitil verdi enfeksiyon için Bi haftalık
Snm_ozcobn Çok sık idrara giriyorum ve bazen idrar yaparken kasık ağrılarım oluyor normalmıdir acaba 25 haftalık hamileyim,🌺
Zynprmzn Meryempalabyk evet oluyordu bebek büyüme evresinde olduğu icin normal demişti doktorum ayriyetten kilolu hamilelik geçiriyorum şuan oyuzden o ağrılar bnde sürekli oluyor bebek büyüdüğü icin