Sevendays Bktmami bende 36+3um doktorum bu hafta sonu cati muayenesi yapicak suanlik iyiyim agirlasmak disinda hersey normal
Nisanhikaye Bktmami canım bizde 36 haftadayız dün agrılarım vardı hastaneye gittim çatı muayenesi oldum 1 cm açıklığım vardı bebek baş asagı dönmemiş sancım çıkmadı bizim mecburi sezeryan olucak 38 kadar gelmezse 🤲🏻☺️
Ftmanzlm Bktmami 36+1 aşırı catı ağrısı yürümekte uyumakta zorlanma kasıklarda bıçak gibi batma gbi rahatsızlıklarım var bakalım cuma günü kontrole gidicm
yerlersenietipuff Haftadayım daha hic bisey belli degıl yarın hastaneye kontrole gidicem. Herkes yasızyo 34 de 35 de bebek döndü yok kanala yerlesti falan Bi benim doktorum hic bisey soylemıyo devlet oldugu icin mi acaba bilmiyorum
ebrareylul3227 yerlersenietipuff ahhh kuzum benimki özel neye yarar ki 1 dk ultrason bakmıyor bile 36 haftalık oldum hiç bişi demedi her hafta kontrole gel dedi sadece renkli istedim bebeğin gözünün üstünde bir şey vardı sivri uzun bune hocam dedim ona hile cvp vermdi
Diillleeekkk Haftadayım bebeğimin kafası haftasına göre biraz büyükmüş hafif hafif sancılarım gelmeye de başlamış😇
Bktmami Sevendays Benimde doktorum bir kere nst ye soktu pandemiden dolayı sürekli çağırmıyor. 37 haftamda çatı muayenesi yapıcak
Sevendays Bktmami bende bu hafta gittim bu hafta bakmayalim önümüzdeki hafta bakarız dedi bebegin basi asadaydi bakalim bu hafta sonu nolcak mrk ediorum
Bktmami Nisanhikaye Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Ağrılar nasıldı benim kasıklarıma regli sancısı gibi giriyor bıçak batar gibi
Nisanhikaye Bktmami amin canım benim belimden karnıma ara sıra vuruyordu ağrı kasıklarımada hemşire suyun ve ya kanama olmadıkça endişelenme dedi 🤲🏻
Ayseer Bende 35+4 olduk yarın kontrole gidecem geçen ay gittiğimde bebek ters duruyo demişti yarın bakalım ne diyecek dönmezse sanırım bende sezaryen olacam ara ara benimde kasıklsrım ağrıyor umarım erken doğum olmaz
Gzdkskn Bende mi bir gariplik var anlayamadım ki sancı ağrı vs hiç yok çatı ağrısı falan diyor insanlar onu nasıl anlıyorlar ay ben doğurup farketmem de bu gidişle 😂😂
Ftmanzlm Gzdkskn valla ayagını yere basamıyorsun o derece bi batma oluyor catıda canım ağrının olmaması daha iyi bu kadar ağrının içinde sancım olsa sancı mı acaba diye anlamam doğrusu