Ecmelbeyza Meryeemmm git ve o teyzenin yakasına yapış 😂deki bunu Türkçesinin adı ne ? İçimize dert oldu
Kadriye2411 Meryeemmm Bu bitkiyi bilmiyorum ama hayıt otu var onu ezip balla veya yoğurtla beraber yerseniz onun faydası var
Meryeemmm Esraa16 valla bende bilemedim zaten içmeyecem buharına oturacam o yüzden çok korkmuyorum inşallah faydası olur
Meryeemmm Esraa16 valla bende bilemedim zaten içmeyecem buharına oturacam o yüzden çok korkmuyorum inşallah faydası olur
Kadriye2411 Meryeemmm evet kurusunu öğütüp balla karıştırıp yiyeceksiniz hem adette düzensizliğe yardımcı oluyor hemde gebelik isteyenlere
Esraa16 Meryeemmm ama hiç duymadım genelde maydonoz suyunun iyi geldiğini biliyorum bide vikisin buharının iyi geldiğini biliyorum bunu ilk kez duydum
Meryeemmm Ecmelbeyza çocuğum olmuyor diye dert etmiş garibim😂 geçenlerde anlattı böyle böyle Bi bitki var sana getirecem diye baktım bugün Bi poşet getirmiş Allah razı olsun ☺️
Ecmelbeyza Meryeemmm Allah razı olsun ne güzel düşünmüş dert edinmiş bide toplamış tutarsa bi tatlı yap götür sen de 🤗
Asenat34 Meryeemmm buhara oturma konusunu bilmiyorum canım sadece düzenli olrak icildigini biliyorum inşaallah bilen birileri olur allah şifa versin inşallah 🤲☺️
Meryeemmm Ecmelbeyza aynen cnm urfanın insanlarını seviyorum iyi niyetliler. Bi hediye hazırlarım o kesin ☺️
Meryeemmm Esraa16 bende maydanoz suyunun iyi geldiğini biliyorum bunu ilk defa gördüm ne olduğunu da bilmiyorum
Deletedmom316 Meryeemmm bu bitkinin adi aslan pencesi ve çook guzel bir çay ben ictim yumurtlama gunum 18 19 cu gunu oluyordu ama bu ay 11 gun icdim yumurtlama oldu 14 cu gun