Ecmelbeyza Meryeemmm internetten görsellere bak aynısı 🤷🏻♀️ Ebegümeci yaprakları da böyle ama ufak oluyor o.
Kuzgunderya Meryeemmm canım tam hatırlamiyorum ama o iciyordu sanirim yanlişta biliyor olabilirm Ama üstüne oturacaksan korkma yani bitkiden cünkü iceceksen biraz daha tedirgin olabilirdin şifa olur insallah
Kuzgunderya Meryeemmm hm iyi canım peygamberler şehri sana. Hayırlı gelir insallah bende sivasta oturuyorum oraya gelin geldim 😃
Kuzgunderya Meryeemmm yarar insallah rabbim büyüktür bazen şifanın neyle gelecegini bilmeyiz önce rabbimin izniyle sonra bu bitki vesile olur insallah 🤲😊
DamlaNur29 Meryeemmm aslan pençesi diye biliyorum kaynanam bizim oralarda cok olur ineklee bile yemezdi der ben bunun kurusunu biliyrm aktardan aldım aktara götür o bilir hangi ot
Meryeemmm DamlaNur29 ya aslan pençesi ya ebe gümeci internetten baktım ikiside birbirine çok benziyor
Temmuz7 Meryeemmm hayıt tohumu suyu içtiniz mi hiç? Ben de çok araştırdım hayıt tohumu suyu arısütü bal polen 20 gün içtim 37 yaşındayım ikizlerime 13 haftalık hamileyim çok şükür
Meryeemmm Temmuz7 onu içmedim ya ben soğan kürü süt maydanoz buharı incir kürü ve havuç kürü denedim şimdi yumurtlama olmak üzere bu ay olmazsa gelecek ay dediğini denerim inşallah. Sağlıkla kucağına al inşallah ☺️
Ecmelbeyza Meryeemmm git ve o teyzenin yakasına yapış 😂deki bunu Türkçesinin adı ne ? İçimize dert oldu