Ranahes Kızlar nasıl gidiyo ilk iş günü, ben oturamıyorum oturdukça ağrım oluyor umarım dayanabilirim🤦🏻♀️😭
karenC Ranahes izinler ücretsiz olarak 1 temmuza uzatıldı, yetkilinizle bı görüşün isterseniz çok tehlikeli 😔
Nese33- Sürekli oturmak cidden zor daha 24 deyim öğlene kadsr her şey güzel öğlen yemek yedikten sonra o kadar sisiyorum ki oturmak çok zor oluyor.
Ranahes mlsmrtgl gerçekten Allah yardımcımız olsun daha 1 bucuk ayım var calısıcam nasıl olcak bilmiyorum koronadan da rahat hareket edemıyoruz maskelerle nefes alınmıyo
Imfromlastnight karenC aa ben özeldeyim. Ödenek devam ettiği için şirketim 1 ay daha uzattı. Paramı da alacağım yani:/
Nese33- Aaa öyle mi o kararı görmedim ben ama bi arastirayim devlet bankasında calisiyorum iç tebliglerle çalışıyoruz da biz😕
karenC Nese33- bende migros da çalışıyorum bugün ise gittim yazı geldi izinlisin dediler bı araştırın inşallah sizin içinde geçerlidir🥰
Gulcan_89 Ranahes adliyede misiniz ? Ben adliyedeyim. Raporluyum zaten 32. Haftam dolunca doğum iznine ayrılacam nasipse. Gerçekten zor oluyor çünkü
yefeninannesi Ranahes Bi süre oturduktan sonra ayağa kalkınca sanki vajinama uyuşmuş gibi oluyor kramp giriyor Sanırım kan dolaşımı yavaşlıyor o yüzden mecbur ara ara kalkıp yürüyeceğiz
mlsmrtgl Ranahes ben daha yolun çok başındayım karı koca çalışıyoruz . Bakalım ne olacak sonumuz 😓 Çok tedirginim
turunculuanne Ranahes bir buçuk ay deyince kulağa az geliyor geçer inşallah 🤲🏻 Benim yasal izne daha 11 haftam var nasıl geçecek bilmem havalar da çok ısındı bugün zorlandım baya🥺..
Ranahes Gulcan_89 evet canım adliyedeyim daha 28 haftalıgım iki ayım var yani nasıl olcak bilmiyorum hamileyken calısmak gercekten zormus
Gulcan_89 Ranahes 37.haftaya kadar çalışmak istiyordum izini doğumdan sonra kullanırım diye düşünüyordum ama bu salgın döneminde riske girmek istemiyorum. 32. De izine ayrılırım doğumdan sonra Allah bi kolaylığını verir elbet sağlık olsun yeterki🙏
Ranahes turunculuanne evet zor gerçekten ya batıyor karnıma resmen cocuk durmadan dışardan duydugu her sese tepki veriyor tekmeliyor 😳 nasıl olcak bilmiyorum
Ranahes turunculuanne ben iznimi doğumdan snra kullanabilmek için son 3 hafta kala ayrılıcam cocuga yoksa çok bakamadan işe başlıycam o yüZden son üç hafta kalaya kadar calısayım diyorum bu durumda nasıl olacak onuda bilmiyorum ama