Ummhnmc Gunes_ amin inşallah artık 36. Haftadayım ama insan Gine’de tedirgin oluyor 2 gündür kanamam yoktu Bugün tekrar geldi yatıyorum devamlı 😔 herşey nasip artık bekleyip göreceğiz
sdadcr Gunes_ o kadar duygulandım ki şükürler olsun Rabbim sağ salim almışsınız kucağınıza Rabbim başka sıkıntılar vermesin gözünüz aydın☺️
Ysmn2735 Gunes_ Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bebişin😘sezeryan nasıldı çok korkulacak gibimi yine olsan spinal i tercih edermiydin yoksa genel anestezimi isterdin benimde son 4 günüm cuma sezeryan olucam ama çok korkuyorumm😔
Gunes_ Ysmn2735 hic korkmayin yine olsam sezaryen olurum ve kesinlikle spinal genel degil sonrasinda dikis agrisi oluyor onun haricinde ameliyat ani cok keyifli ve heyecanli bence😀
Ysmn2735 Gunes_ yapılan işlemleri hissetinmi canım kestiklerini bebeği aldıkları anı hissettinmi yoksa uyuşuklukla birşey farkedilmiyormu😊birde ameliyattan önce sakinleştirici veriyorlarmı acaba
Gunes_ Ysmn2735 sadece dokunuslari hissettim canim cok heycanliydim dr um beni kandirdi birsey yapmiyorum derken kesmis meger bebegim aglamaya basladi😀
Asparya Gunes_ Allah hayırlı eylesin, mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Maşallah miniğine ve sana. 💚
DilarAykut Kıyamam okurken çok üzüldüm çok sıkıntılı geçmiş hamileliğin inşallah evladın sana hayırlı bir çocuk olur da bir ömür çektiğim tüm acılara deymiş dersin gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlığın sıhhatin de hep yerinde olur inşallah 👍🏻😘☺️
Deryaynur Gunes_ ne kadar zorluklarla dünyaya getirmişsin bebeğini inşallah hayırlı bir evlat olur Allah analı babalı büyütsün 😇
Pregnant81 Gunes_ Çok büyük imtihanlar atlatmışsınız ufak mide bulantılarını, tuvalete gitmeyi bile dert saymaya utanır insan gerçekten. Allah size ve evladınıza sağlıklı hayırlı ömürler versin
Aysetk Sütünüz geldi mi hemen sezeryandan sonra pekii? Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrunuza size bağışlasın:)
Gunes_ Aysetk tesekkur ederim cumlemizin .. ilk gun gelmedi ama hep sagdim elektrikli makina ile bebegim kuvozdeykende sagdim hep iki saatte bir simdi mama vermiyorum sadece anne sutu 🥰💪
Yagmurathan Gunes_ allah uzun ömürler versin .. 🙏🏻 Bende isterdim kolay hamilelik yaşamayı ama her ayımız streslydi son 4 günümüz kaldı bizimde tez zamanda bütün hamileler olarak bi avazda kurtulalım inşallah 🙏🏻🙏🏻
ulkupatlak_ Matmazelilii doktorumun söylediğine göre normalmiş aşırıya gitmediği sürece 🤦🏻♀️ Biz daha küçük olduğumuz İçin hareketini hissetmiyorum hareketini hissedince dahada rahatlıcaksın diyor 🥰