Gunes_ Beyzoli sonda uyusukken takildi canim hissetmedim cikartikirken bebegim kuvezdeydi cektigim hic bir aci umrumda degildi umursamadim karnima bastirdilar cok o acidi ama hemen gecti🦋
Gunes_ ebycy bekledigim soru 😀 ben hic sanci cekmedigim icin bebegim kendini doguma hazirlayamamis ve dogdugunda ciyak ciyak aglamadi cok tiz bi sekilde az bir sure ve cigerindeki o suyu atamamis zorlanmadigi icin ama simdi tum apartmani inletiyor pasam 💙
ebycy Gunes_ çok şaşırdım şuan ya.38+2 de sezeryan olmayı planlıyorum ama bilemedim suan.sağlıkla büyüsün minnoş
Gunes_ Matmazelilii korkmayin yiycek ekmegi icecek suyu varsa tas tasisan sirtinda birsey olmaz dr um bana boyle demisti ama anne yuregi hep tedirgin rahat olun Allahim sag salim alirsiniz kucaguniza ins🙏♥️
Zeeeynepp Matmazelilii 17+2 haftalık hamileyim ilk üç ayim kanamalı geçti şu an bile o kadar korkuyorum ki yürümeye bile düşünün kanamam olacak diye 17 haftadır ev işi yemek falan hiç bir şey yapamıyorum her şey küçük kızım için yeter ki o ıyi olsun rabbim herkesin evladını ailesine bagislasin kucağımiza almayı nasip etsin 🤲
Nesenn Gözün aydın rabbim salıkla sıhatla büyütmayi nasip etsin sizin yazınızı okurken ağladım yaşadıklarım gözümün önüne geldi 2 kürtajım oldu ama şuan çokşükür rabbime yine hamileyim 15 haftadayım am hala yüreğim ağzımda çok korkuyorum
Gunes_ Nesenn amin insallahh canim umarim sende saglikli sihhhatli alirsin kucagina bebisini dualarim senle🥰
Ummhnmc Gunes_ allah bağışlasın Allahım analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhhatli 🙏🏻 Plasentan kaçıncı haftada aşağıdaydı ve kanaman ne zaman başladı ne kadar sürdü bunu sormamın sebebi bende şuan yatıyorum evde kanamam var bebeğin eşi aşapıda olduğu için 😔
Gunes_ Ummhnmc haftasini pek hatirlayamadim ama ilk 3 ayin icindeydim sanirim korkmayin bol su icin dinlenin Allahin izni ile hicbirsey olmaz ins🙏💙
Ummhnmc Gunes_ amin inşallah artık 36. Haftadayım ama insan Gine’de tedirgin oluyor 2 gündür kanamam yoktu Bugün tekrar geldi yatıyorum devamlı 😔 herşey nasip artık bekleyip göreceğiz