• Gebelik
  • Çok özel yardımcı olun (vajina da ağrı)

14+2 haftalığım Kızlar vajina tarafımda bi agrı bi baskı hissediyorum enfeksiyon olacakmış gibi acıma yapıyor varmı benimle aynı sorunu yaşayan

HilalG, başlığı Çok özel yardımcı olun (vajina da ağrı) olarak değiştirdi.

Burcu_ergn Maydonoz ben de düşük sebebi olarak biliyorum. Bence bu tarz ağrı,yanma vs gibi şikayetlerinize karşı alacağınız önlemler mutlaka doktor kontrolünde olsun sevgiler

Burcu_ergn bende kemiklerinde ağrı var o normalmiş ama sizin de öyle mi? Enfeksiyon olma ihtimalinde bir ağrıysa doktora görünmelisiniz bence gecikmeden, ona göre gerekli olan ilacı verir daha da artmadan

Nuriiiiii Abartı olmadıkça değil tutup 3 demet yerse evet ama salatada tüketebilir

Denser12 gebelikte maydonoz sakıncalı böle bi öneride bulunmamalısınız düşük riskini artırıyor

Burcu_ergn canımm aynı sorunlar bendede var bebek büyüdükçe baskı yapıyormuş

Burcu_ergn bunlar olan şeyler benimde oluyordu dinlenmeli geçir bi süre hamileliğini işlerden kaçın ayrıca maydanoz yeme düşük yaptırma özelliği var diye ağzıma sürmedm hiç doktorunla iletişim halinde ol her denileni yapma ağrılar gün geçtikçe yer değiştiriyor bitmiyor hamilelik böyle bişe korkma :) can taşıyoruz zor 🤗

Denser12 abartmadan yenilir tabi ki ama bol bol yiyin derken canına kasteder gibi tövbee😱

Denser12 maydonoz mu o düşük yapar diye biliyorum dokdorum öyle demişti

Burcu_ergn idrar tahlili ver enfeksiyon çok sık yaşanıyor gebelikte özellikle ilk zamanlarda bol su iç birde yaban mersini iyi geliyor diyor benim doktorum

Burcu_ergn bol su ve yogurt tüket dogal yapabilicek yöntemler bu geliyor aklıma enfeksiyon coğalmadan onlemini alırsn böyle

Burcu_ergn bol bol su için limon idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor ama ilerlemişse ilaç verirler zaten dra gitmeyi ihmal etmeyin. İlerlemiş enfeksiyonun düşüğe sebebiyet bile verebileceği malesef doğru. Herşeyi tutarında yerseniz adaçayı dışında hiçbir ot düşüğe sebep vsrmez ama kalkıp günde bir kilo maydonoz yerseniz vücuttaki o maddenin miktarı tolere edemeyecği için düşüğe sebep verir ( maydonoz yorumları için yazdım bunu )panik olmayın asiz yinede inşallah sağsalim atlatırsınız. Eşinizle ilişki sırasında kondom kullanın birde tahriş vs de enfeksiyona neden oluyor