Sermec27 gerçektenmi 😊 Rabbim Hayirlisiyla versin canim sanada banada isteyem herkeze Rabbim hic Aratmadan nasip etsin
Busra-0811 😊😊 Rabbim güzel kalbine gore versin Canim Rabbim sizin gibi içten ve bir birimizi tanimasak bile birbirimiz icin dua eden uzuntusune uzulup sevincine sevinen insanlarla karsilaştirsın ❤ Rabbim ne arzun duan varsa kabul etsin hep mutlu ol Allah razi olsun Kardeşim
papatya35 Allah razı olsun be de yumurtlamanin 14 cu gunu bugun verdim 17.38 çikti Rabbim korusun saglikla buyur in şə Əllah .Rabbim isteyen herkese nasip etsin sagliki evlatlar banada isteyen herkese xe
Cansel76 canim sadece gebelik testi yapinca evet soylemiyorum zaten soylemeyince yok diye biliyor önceki 2 gebeligimdede emin olmada soylemedim ama kan vermiyordum onlarda sadece gebelik testinde 2 koyu çikinca o zaman soylerdim hemen doktora giderdik kayiplardan sonra artik insanin basina gelince hani saklayayim supriz yapayim filan diye bisi kalmiyor soguykr insan biraz oda korkudan kaybederim korkusundan . Henuz adetime 4 gun var kan vermeyede tek esim yollamaz o yuzden çogu yere birlikte gideriz doktorada Rabbim bu bebegime kavustursun 😔cok korkuyorum kizlar canim senin kayip nedenin neydi ? Ve nasil kayb ediyordun ?