Sermec27 vericeksin inan bana bak sana bir sey soyleyeyim Teyzemin gelininin 8 yasinda oglunu kayb etdik kanserden Allah korusun okadar aci biseydiki gerçekten inanasimiz bile gelmiyordu saglikli çocuk birden bire hastalandi Tabiki bu onun Annesi icin bir imtihandı sonra 3 4 ay sonra kadin sip hamile kaldi ve dogurdu inanirmisin o bebek olduktan sonra daha iyi hissediyor 1 nebzede olsa acisi dindi Elbetdeki Hicbir anne bir evladini otekine degişmez hepsininyeri ayridir elbetde unutulmaz asla Ama Rabbim sabir veriyor o yuzden artik oyle seyler dusunme sakin sonra isyana surukler seytan seni boyle boyle seylerse piskolojini çokertir buna sakin izin verme deki kendine Ölüm hayat biz insanlar icin Allah bu dunyayi bizi sinamak icin yaratdi her kezi bir seylerle sinar bazilarini caniyla bazilarini maliyla ve bazilarinida evladiyla bu haktir dunyada oyle birisi yok ki bu 3 şeyde 1 ri basina gelmesin çunki Allah bizleri imtihan ediyor bu imtihandan geçersek Rabbim bize en guzelini vericek hep deki kendine. ALLAH BENIM kotulugumu istermi Allah kadar beni dusunen biri varmi ? ALLAH kullarini sever ve kaldiramayagi yuk yuklemez bunu unutma canim ve hep Tekrarla kendi kendine Allah Her şeyin en dogrusunu bilendir o birşey yapiyorsa biz sorgulamak yeri o başimiza gelen musibeti lehimize çevife bilirik aleyhimize degil (sana ait deyil umumen ) mesela bazem goruyorum neden boyle oldular neden benim basima geldiler . Filan bu sozler bizim aleyhimize Allaha isyan ediyoruz o sekilde ve bu elbetde Allahin zoruna gider .sana donersek canim Inanki guzel cocuklarin olucak ve onlari çok seviceksin hep dualarimda olucaksin ..❤