Lavininannesi Tugba6336 Geçmi gittin canım yoksa geç döllenmemi olmuş bende 9+5 im yarın gitcem geçen hafta gittim bebek Yen’i oluşmuş 6+1 haftalık ultrasona göre 3.7 mm
RemziyeKkApak Ben kalp atışını duyamamaktan çok korkuyorum 5+4 te sadece keseyi gördük kalp atışı icin 10 gün sonrA çağırdı korkumu atamıyorum 🙁
RemziyeKkApak KumruZeynep tsklr insallah düşünmeye çalışıyorum daha önceki yaşadığım kötü tecrübe korkularımın sebebi insallah bu kez herşey güzel olacak 🙂
Lavininannesi DamlaSarbulut bende sata göre 9+5 yarın gitcem geçen hafta yoktu kalp atışı bebek 3.7 mm seninki geç döllenmemi yoksa Geçmi gittin muayeneye
Tugba6336 Lavininannesi geç gittim canım çünkü annem küçük kardeşimde her hafta gitti 8.haftada alınacaktı annem bir hafta daha beklemiş 9 haftada duymuş annem geç git dedi bende öyle yaptım
DamlaSarbulut Lavininannesi ben 5 haftalıkken keseyi gördük sonra doktor 16 nisana randevu verdi erken çağırmadı tam duyulsun diye bugün gittik kalp atşını da bebeğide gördük elleri falan oynuyodu zaten iyiydi gayet 🙏🏻👼🏻😂
Haticekckylmz RemziyeKkApak 6.haftanin icindeydik oğluşum dunyanin en guzel sesini duyurdu bize cok sukur 💙🐣👼