Deryalimon Bebek ürün tavsiyeleri diye bir yer var instada ordan indirim takip ediyorum ben. Ebebek seyahat çantaları indirimdeymiş. Ben aldım cok güzel geldi arkadaşlar
gokcecan E bebekten aventin biberon setini az önce 207tl ye aldım. 4biberon 1emzik ve fırçalı olan. Çevremde kullananlar çok memnun hemen aldım bende
eeesmaaa Jokerin sitesinde braun ateş ölçerde indirim var, thermoscan 7 ırt6520 yi 410 tl ye aldım. Thermoscan 5 ırt6020 340 tl ye düşmüş bilginiz olsun.
AyseeeeAa Lcw de erkek bebekler için (secili urunler ) sepette %20 indirim daha var bakabilirsiniz çok guzel salopetler var
mavisimm Hepsiburadada 150 liralik alisveriste 50 lira indirim oluyor yani 100 lira odemis oluyorsunuz. Bugun icin gecerli.
Ayazmm-123 Hepsiburadadan ilk defa alışveriş yapmış olmanız gerekiyor kızlar ben de yeni hesap açıp bez ve ıslak mendil aldım çok uyguna gelmiş oldu.Haber veren arkadaşa çok teşekkürler ☺️
Sblomr Hepsiburadadan 50 TL indirimle bende reflülü beybynest aldım benim ki de çok uyguna geldi teşekkürler arkadaşa🤣👍
Akg HappyMom kızlaaarrr h&m Kids de 3 al 2 öde var basic grup dan bayağı şey aldım. Sonra hızmı alamayıp yeni sezona da sarmışım. 😂😂Özellikle bu soft renkleri seven annelere göre çok tarz kıyafetler var h&m de. Özellikle kız bebek ise pembe zehirlenmesi yaşamazsınız😂