AnneOluyorum35 HappyMom Lc Waikiki de Bebek çantası vardı fiyatı standarttı indirim yok pek 100 tl ama içi çok kullanışlı diğerlerinden çok daha geniş ve içi boşken bile çok iyi duruyo. Ben yeşilini aldım
VMG Idil baby ’nin kendi sitesinde yeni sezonlarda %30 a varan indirim var . Kumaş ve dikiş kalitesi muhteşem
BtlRac Joker’de oyuncaklarda indirim var son 1 saat. Her Çarşamba 24 saatliğine indirim oluyor. Çınhırak vs. almak için iyi bir fırsat.
Sevdaaa12 HappyMom joker de her carsamba oyuncak indirimleri var🤩🤩🤩 e bebek de muslinler cok uygun ve kaliteli
rmysozysr Kızlar lcw outlette aşırı indirim var 450 Tl lik sipariş girdim daha yeni uzun kollu 2li zihinler 15 tl uygulamayı indirin outlet kirkindan bebek cinsiyetine göre bakın benimki kış bebeği baya aldım kışlık ürün
Sak718 Kullanmadım,almadım da ama güzel bir indirim düşünen anneler incelemeli n11’de Nivea bebek bakım ürünleri ve çantası 265₺ yerine 120₺🤗
Gizematalay HappyMom e bebekte bütün battaniye seçeneklerinde %40 a kadar indirim var. Daha önce müslin örtü almıştım 35 liraya bugün 20 liraya iki tane daha aldım. Kışlık battaniye, yazlık battaniye falanda var. İhtiyacı olanlara …
Nazlii_ Kızlar e bebek uygulamasında oyuncaklarda indirim var mağaza da var mı bilmiyorum 😊 bir bakın bakalım kitaplarda falan da var
Defneazra A101 de unıbaby ıslak mendil 4 lü paket 34,90 dan 12,90 a düşmüş 10 TL üzeri alışveriş yapanlar için 👼🏻
Marazin_annesi Ben bugün aldım bı kaç parca hastane çıkışı falan 150 lira gitti hiç bisede almadım çok pahalı mağazalar yha
Kapalikutu Polo da indirim var ihtiyacı olan bakabilir sepette ayrıca %20 indirimle oldukça uyguna geliyor 😇
Renyuc Ankara antares avm de sobee mağazası kapanıyormuş bu ay sonu inanılmaz indirim var tüm ürünlerde 3tlye zıbınlar felan aldım kaçırmayın
Nimesay39 E bebek çanta indirimi çok iyi 100 tl 60 a aldım hastane çıkış 5 li 30 tl müslinler 20 tl ve tüm oyuncaklar yuzde 15 indirim