Dilancan Arkadaşlar merhaba 5+6 haftalık hamileyim 10 dakikada bir belimde ağrı kasıklarımda da sancılar oluyor adet sancısı gibi ama kanama lekenme vs yok herşey yolunda mıdır?
MucizeM_5 Dilancan Canm bendede oluyodu sanki adet olacakmışım gibi şimdilik bir sorun yok şükür ama tabi sizinki içinde hani sebep olmayayım yani eğer çok sancılı falansa bi doktorunuza görünmekte fayda var
Ozdmrkbraa Dilancan bende ilk haftalarda öyleydim doktorum bebek kanaldan keseye yerleşme yolunda 7.haftadan sonra rahatlarsın dedi öyle de oldu. İnşallah senin de öyledir
Dilancan Zlhb henüz bulantılarım baş dönmem de yok sadece göğüslerim dokunduğumda ağrıyor bu normalmı?
Zlhb Dilancan evet evet ben gebe olduğumu öğrenmeden önce başlamıştı hassasiyetlerim.bulantı herkeste olacak diye bir şey yok.baş dönmeside öyle filmlerdeki gibi şeyler değil tansiyon düşüklüğü olunca çok yaşanıyormuş benim otururken iki kez saniyelik döndü o kadar
Ozdmrkbraa Dilancan bende hiç onlar olmadı hamile değilim gibi geliyor sanki bana ama doktorum sıkıntı olmadığını söyledi
mine-s Doktora gidene kadar benim de bulantım yoktu, doktordan sonra başladı 😄 altıncı haftadan sonra.
Tugbahanci Dilancan canım suan bendede oluyo bende panik yapıyom hatta biraz öncede sizin gibi soru sormustum ben ilkimi kaybettim benim korkum ondan cok oluyo
Brvndkm Ben de 6+6 haftalık hamileyim dün midem bulanıyordu arada başım dönüyor du ama bugün hiç olmadı acaba birşey mi oldu😔birde dün doktor keseyi bebeği gördü ama kalp atışını duymadı kalbi durmuş dedi😔😭ne düşüneceğimi bilmiyorum
Arzu_tuncay23 Bebek yerlesiyo ondan o ağrilar ben 18+2 oldum 10 haftaya kadar çektim o ağridan doktor normal dedi
Ozlemdmn Dilancan tatlım folik asit almayı unutma bebeğin tutunma süreci karın ağıra çok normal ama sırtın ağırınca mutlaka istirahate g dinlen geçecektir hemen ama korkma hepimiz yaşadık sadece önlem amaçlı yapman gelenleri yazıyorum Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
merve90 ben 15 haftalık hamileyim halen ani kalkışlarda kasıkta ağrı adet ağrısı gibi karnımda ağrı oluo çok normal böle ağrılar bebğin büyüdüğüne işarettir cnm