Cileklina Ben gebeligimin basından beri içiyorum Allaha şükür 20 haftaligim bu zamana kadarda hicbirsekilde kusmam vs olmadı bebişim bana hiç sıkıntı yaratmadi 😌😌😍😍
Aysenurtsr Edirefp doktorum bana bulanti yasayabilirsin demisti. Ben icmedim acikcasi. Onun yerine baska multivitamin kullaniyorum.
Semakacan Esilamm sağlık ocağındaki doktor sabah aç karnına iç demişti canım sonra kendi doktoruma içemiyorum midemi bulandırıyor dedim o zaman tok dene dedi ama yine aynı bende bıraktım maalesef
Semakacan Edirefp valla ben gece yatmadan öncede denedim yine bulantı yaşadım maalesef sen bide öyle dene istersen belki sende işe yarar
Elifnurrr Edirefp ben çok erken başladım decavite. Bulantı çok yaptı ama kendimi zorladım alıştım şimdi. Tok içiyorum öğlen
merination Edirefp guzel bir ornek olamicam canim ben o ilactan nefret ettim midem zaten yaniyor o daha cok yakiyor ben icmeyi biraktim 🤭
Um07 Edirefp Doktor da bana verdi ama ben 1 hafta falan kullandım sonra kullanmadım sorun olur mu acaba yaaa doktora daha gitmedim gidince soracağım
Edirefp Um07 doktorunuza söyleyin başka bi multivitamine başladım. Ben başka bi tane içiyodum bunu yeni verdi ama bende içmiycem artık
Nesomer Edirefp ben gece yatmadan 1 saat önce ilaç yutmaya başladım ve kusmam olmuyor akşam içmenizi tavsiye ederim bende forumda ki bayanlardan duymuştum