Tgbaaaaaa Havvamurat Havvamurat doktor daha gr sylemedi ama tabi güzel birşey değil yani istahsızlıktan vermiştim ben sürekli kusmalarım oluyordu suan düzene girdi tabi artık öyle değilim ama bundan sınra alırım heralde 😂
Ga0312 Havvamurat canım ben 62 ile hamilr kaldım 3 kilo verdim sonrs o verdiğim kiloyu geri aldım şu an 63 kiloyum 19+4 hamileyim. Ama iştahım bu ara çok açıldı inşallah birden 15 kilo almam 😅😅
Sevgice26 Havvamurat henüz tartılamadım şimdi 19 haftalık hamileyim randevum 22 haftalıkken olacak o zaman öğrenecem kaç kilo aldığımı
Dilos1645 Havvamurat ilk 12 hafta aşırı kusmadan dolayı 4 kilo vermiştim..19.haftada verdiğim kiloları anca alıp hamile kaldıgım kiloya gelmiştim .şimdi 30 haftaya girdim 6.5/7 kilo aldım
Dzeyy Havvamurat 27 haftay gircez yarın hamileliğimin başında 3 kilo vermiştim onu geri aldım daha yeni bakalım doguma kadar ne kadar alcaz
BusraGS Havvamurat bence de çok almışsın kuzum ben 20. Haftada 2 kilo falan almıştım biraz daha dikkat et bence
Havvamurat BusraGS gebelikten önce diyet yapmıştım gebe kalınca bıraktım ondan dolayı çok aldım canm. Yoksa oğlumda sadece 14kilo almıştım.zaten 4kilosu cocuktu
BusraGS Havvamurat kilo yine verilir doğumdan sonra o sıkıntı değil ama insanı çok zorluyor bence o yüzden çok almamaya çalış ben 10 kilo aldım 30 haftayim yerimden kalkamaz oldum 😅
ozli Havvamurat ben de 19+5 teyim 2 kilo aldım ama her gün yürüyüş yapıyorum haftada 3 kez pilates yapıyorum. Gün içinde de canımın çektiği şeyleri abartmadan yiyebiliyorum böylece .
Havvamurat BusraGS öyle canm haklısın işte şu an dikkat ediyorum diğer gebelikte de bı dönem çok aldım sonra sıktım 14kilo ile tamamladım
Tontinimontin 3 kilo aldım ama harektsizlikten yemem eskisi gibi bebeğinde kilosu falan iyidi 300 gr küsürlerdeydi oda sonuçta benim kiloma ek getiriyor değil mi 54.3 ken 57 olmuştum