Aleynac 19+5 teyim 2 kilo eksiğim var. 6 kilo kadar verdim ilk 16 haftada 4 ünü almışım. Hamile kaldığım kiloya 2 kilo kaldı yani
Bademlii Havvamurat hiç söylemedi doktor gramını ama her gidişimde gelişimi gayet iyi hiç bi problem yok dedi çok şükür. Kontrolde sorucam bu sefer bende merak ediyorum
YelizDurmus Havvamurat ben 4 kilo vermiştim 😂 ilk 4 ay kilo sana gidiyor bebeğe gitmiyor dikkatli olmalısın
Havvamurat YelizDurmus ilk gebelikte 14kilo.aldim 39haftada bunda coronadan dolayı sikintidan yiyorum ama dikkat etmeye başladım
Havvamurat Elnuva92 ben de ilk gebelikte 39 haftada doğum yaptım 14kilo aldım 4kilosu çocuktu. Doğumdan çıkınca 7 kilosu gitmişti. Bu gebelikten önce diyet yapmıştım hamile kalınca diyeti bıraktım o yüzden 8kilo birden aldım yoksa fazla olduğunun farkindayim.
EbruSevban Havvamurat çalışıyorum ve iştahım hiç yok bebeğimin gelişimi gayet iyi 1hafta onden gidiyor en son 15+5te gittiğimde 17cm 195 gramdi şuan 18haftalik olduk henüz gitmedim 24 haziranda gideceğim tekrar yazarım 👼🙈
Havvamurat EbruSevban maşallah ne güzel ya benimki de 1hafta önden gidiyo ama biz de kilo genetik ilk bebeğim de hep 10gun önde gitti toplam 14kilo aldım 7kilosu doğumda gitti
EbruSevban Havvamurat olsun sağlıklı dogsunlarda kilo alınır verilir normalde bende çok alırım diye bekledim vücudum elverişli kilo almaya
deryakuralerturk Sevgice26 bence benimdir yuz kilodan fazlayim 🙈😇 ama uc kilo verdim uc ay midemden dokayi bisey yiyemedigim icin 🥰