Defnederen ben 3 yıldır bekliyodum tüplerim kapali dediler tüp bebek yatirdim tuttu dustu sonra ameliyat olucaktim rabbim umre nasip etti umreye gittim geldim ondan sonra hastaneye gittim doktorumu degiatirdim bana ragim filmini getir dedi ayni rahim filmini goturdum acamadilar 3 defa goturdum sonra bana dediki doktorum radyoloji uzmanina gotur dedi o incelesin bana rapor versin dedi rapor ettirdim açık çikti tabi ben sok inanmadim ben hasta oliyim diye tarlusal verdi glifor verdi gunun gectiginde test yap dedi 3 ay adetom duzene girdi ki 3. Ayin sonunda adetim gecti 16 gun hemde 3 defa test yaptim negatif sonra ruyamda hamile olmadigimi gordum ki ben hep hamile oldugumu gordum dedim bikere daha denicem aldirdim elektirik kesik oldugu icin yaomadim esim yatti baktim elektirik gelince bi yapim dedim yoksa da yapacak bisi yok testi yaptim ortaligi topluyodum bir baktim t cizgisi cikiyo dedim allahim gormek istedigimi mi goruyorum ama yok cikti ben aglayarak annemi aradim annem bana resmini at dedi attim geri aradi var halime var kızım halime var demeye basladi o agliyo ben agliyorum yani o ani hala aklimda saniyesi saniyesine esime soyledim ama o kan tahliline kadar inanmadi 😁 tahlili yapinca gozleri doldu bana sarildi yuzumu oksadi sasirmisti zaten soktaydi cok uzun oldu kusuruma bakmayin Hakkınızı helal edin ama sevincimi icimde tutamiyorum ❤insallah isteyen herkese verir rabbim ve suan 3 ayligiz minik balığımla cok sukur rabbime