Emk5341 Elifeminask yok canım. Karnım da inmemişti. Doğuma dair hiçbir belirtim olmadı. Kanamam da suluydu öyle yoğun kıpkırmızı kan değildi.
yildizzz77 Elifeminask bende 37 haftama girdim. Hiç ağrım sızım sancım yok. Çevremdekiler normal doğum yapacak olsan belirtiler başlardı diyor çok canım sıkıldı. Normal doğum yapmak istiyorum ☹️
Emk5341 yildizzz77 beni örnek göster. Karnım düşmedi, nişan gelmedi, suyum gelmedi, kusmadım, sancı çekmedim, hangi belirti varsa hiçbirini yaşamadım. Yaşadığımda da doğurdum 😂 içinizi ferah tutun. Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin☺️
_aysenur Emk5341 Ya çok güzel bi doğum olmuş sizin adınıza çok sevindim rabbim bize de nasip etsin inşallah sağlıkla büyütün bebişinizi 😊😍
busraongee Sermec27 bende 2 gün önce doğum yaptım çok dua ettim Rabbim bize yaşattı sizede yaşatsın inşallah
Zeyzey1 Emk5341 dünku postuna yorum atanlardanim ve bugün hayırlı haberlerini bekliyordum 🤗 ne mutlu sana ki sagsalim almışsın yavrunu kucağına ve çok zorlu bı dönem atlatmamissin çabucak olup bitmiş herşey 🙏 inşallah darısı bizim başımıza olur bende 38+5 deyim 🙈 hala beklemedeyiz eli kulağında beyfendiyi 🥰