KYB88 aysenguler ben de aynı şüpheyle doktora gittim bayramda. Turnusol testi yapıyor doktorlar. Benim akıntım çok sıvı gelmiş, turnusol rengi dönmedi. Risk yok dedi doktor. Sonra geçti o ıslaklık durumu.
Ireem7 aysenguler benimde enfeksiyon vardı dediğin gibi su ile karışık geliyordu hep enfeksiyondan sanırım su olsa baya gelir benimde idrar kaçırmış kadardı doktora gidince sorcam tabi ama enfeksiyon ilacını içtikçe azaldı
DilanDag aysenguler benimde 19 haftamda oluyordu alttan Muane ediyor ebe su sızıntısı varmı diye çok şükür yokmuş idrar yolu enfeksiyonu olduğu için idrarmış gelen su değilmiş
Muberraonur aysenguler bu programda da yazıyor akıntınız sulu bi şekilde gelebilir diye bende de sürekli oluyo mantardan da olur
Muberraonur Cigdemveminik peki bi önlemi var mı su sızıntısı yaşamışsınız? Şuan kaç haftalıksınız bi sıkıntınız yoktur inşallah 🤲🏻
Cigdemveminik Muberraonur 28. Haftada belli oldu bnm 29 dada azdı doktorum erken doğuma karşı ciğer geliştirici iğne yaptı 30+4 de gittiğimde suyu gayet iyi dedi gelişimide güzel ama hala su sızıntısı var antibiyotik kullnıyorm şuan
Muberraonur Cigdemveminik rabbim şifa versin inşallah dayansın Biraz daha bebiş👼🏻 benimde su azlığım var bi türlü yükselmiyo nasıl Yükselttin 🤷🏼♀️
Cigdemveminik Muberraonur aaa evet seni diğer postlardn hatrladm profl foton değişmiş 🤗 hergğn havuç suyu içiyorm ben bi çay bRdağı birde bol su içiyorm işe yaradımı bilmiyorm ama devam ediyorm yinede
Muberraonur Cigdemveminik 27haftalığım canım 😊 24. Haftamda gittiğimde öğrendim belki ondan öncede vardı bilmiyorum 🤷🏼♀️ Bende havuç suyu içiyorum günde 1 bardak