Elifnuruzan_ daisybebek 🌸Anne için Göğüs kapakları Göğüs pedi Emzirme sütyeni Emzirme önlüğü Gecelik takımı Depend Hijyenik ped
Blcns 7412001 ben de herkesten bir süt sağma makinesi duyuyorum. Yani o hemen gerekli olan bir şey gibi gelmiyor bana. İlk çocuğumda hemen gelmişti sütüm. Bence süt gelmezse alınmalı bu makine 🙄
Brokoli Blcns evet, ihtiyac olursa belki bazen diye normal basit bi gogus pompasi olabilir ilk etapta. elektrikli olan ihtiyaca gore alinabilir. bende elektrikli var, ablam verdi cunku. ama sacma yani, belki de hic kullanmayacagim, eger olmasaydi almazdim
Melistunc Merhaba yenidoğan bebek alışverişiyle ilgili aklınıza ne gelirse videosunu çekmiştim youtubedan izleyebilirsiniz linkini paylaşıyorum, umarım işinize yarar 👼🏼🙏
Maviada Tecrübeli degil ama kendimce araştırıp bir liste oluşturdum canım aldığım markaları da yazmıştım, bakabilirisin. Kıyafet sayılarını yazmadım oraya hepsi gelince toplu bakacağım ihtiyaca göre ekleme yaparım diye düşündüm. Biberon,emzik, süt sağma makinası şu an için almayı düşünmüyorum doğumdan sonra bakacağım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.🤗 daisybebek