daisybebek Kızlar zaman zaman hastane çantası paylaşılıyor ama onun dışındada alınması gereken şeyler var , tecrübeli anneler yardım lütfen. Hem gereksiz alımları engellemek hemde eksiksiz olabilmek için bilgilerinize ihtiyacım var 🙏🙏
Cigdemanne_01 daisybebek canım ağız bezi al çok lazım oluyor gaz çıkarırken falan omzuna atarsın. Zıbın al 0-3 ay en gerekli şey bence zıbın en fazla bi 10 tane alsan yeter bence. 0-3 ay fazla alma genelde 3-6 yada 6 aylık al bebekler çok hızlı kilo alıyor. Muslin battaniyelerden alabilirsin yazın üzerine sermek için. İnce hava alan tulumlardan alabilirsin çok kullanışlı oluyor yazın. Yazın bebekler çok pişik oluyorlar pişik kremi bulundur hep ve her bezlemeye sür ben bepanthol baby aldım çokta araştırdım şuan piyasada en iyi krem kendisi. Bu arada daha doğum yapmadım muhtemelen taş çatlasın 2 haftam var belki 2 yi göremem bile. Bu konular hakkında çok araştırma yaptım ayrıyetten 4 tane yeğenim var 2 si daha bebek onlardanda çok çok bilgilendim. Şimdilik bu kadar aklıma geliyor
Brokoli daisybebek philips aventin hamilelik+ diye bir uygulamasi var. onun menulerinde alisveris listesi var, ben aldikca ordan isaretleyerek tamamladim canim. tavsiye ederim
HemsireAna Merhaba henüz doğum yapmadım ama yardımcı olmaya çalışayım size doğumunuz ne zaman olacak 🥰 temmuzda nasipse dogum olacak benim ben hazırlıklarımı tamamladım liste falan da çıkardım kendimce görsel atabilirim isterseniz🎀
bal_bebek8 HemsireAna Valla post bana ait değil ama atarsanız da seviniriz. Bebekler çabuk büyür 0-6ay kıyafet çok almayın diyorlar. Gögüs ucu kremi, göğüs pedi VS bazı şeylerin gereksiz olduğunu söyleyenler var tabi kişiden kişiye değişir ama bilemiyoruz. Allah izin verirse bende 8-10 Ekim gibi doğumun olacak kışa geliyor.
Yagmur16 bal_bebek8 benimde aynı tarihler arası gözüküyor doğumum bu ikinci gebeliğim ilk doğumdan sonra kaç kutu göğüs pedi kullandım hatırlamıyorum bile gereksiz diyenleri anlamadım gerçi kişiden kişiye de değişebilir belki doğum çantasında olması gereksiz evet ama eve gelip dus aldıktan sonra sütun hızı arttığı için ben ihtiyac duydum paylaşmak istedim 😊
mine-s Cigdemanne_01 yeğenlerinden edindiğin bilgiye göre 🙃 kaç tana 0-3 ay zıbın yeterli? Ben genelde 6-9 ay almaya çalışıyorum 3-6 ay bile çok küçük geliyor gözüme. Bu bebekler zıbın dışında don giyiyor mu bi de 😅
Kubra52 Banyo seti Banyo havlusu Şampuan seti Islak mendil Ağız silme mendili 10lu Uyku seti Eldiven 4 tane Şapka Çorap 5li hastane çıkışı İç zıbın Ayakkabı Yenidoğan zıbın 4 adet 0-3 ay penye tulum 3 adet 0-3 ay askılı zıbın 4 adet 0-3 ay kısakol zıbın 4 adet 0-3 ay alt üst takım 2 adet 0-3 ay patikli alt 3 tane 0-3 ay üst 4 tane 0-3 ay atlet 3 tane 0-3 ay ayaksız alt 3 tane 3-6 ay atlet 4 tane 3-6 ay tulum 3 adet 3-6 ay askılı zıbın 6 tane 4 3-6 ay Uzunkol zıbın 7 tane 3-6 ay alt üst takım 4 tane 3-6 ay patikli alt 3 tane 3-6 ay üst penye 4 tane 3-6 ay ayaksız alt 4 tane 3-6 ay pijama 2 tane Penye önlük 3 tane Havlu önlük 3 tane Bebek bezi sleepy Biberon emzik avent 0-6 ay Pişik kremi Beşik Bebek arabası Askı Tırnak bakım seti Ateş ölçer Göğüs koruyucu silver gümüş kapak Süt sağma makinası Süt saklama poşeti Lohusa takımı hastane için bir tane elbise Depend emici külot Lohusa külodu Emzirme sütyeni Göğüs pedi 100 adet Lohusa pijaması kısa kol 2 tane Çamaşır deterjanı Burun aspiratörü Kulak temizleme çubuğu Alt değiştirme bezi Bebek yastığı Su geçirmez alez Penye battaniye 3 adet Müslin battaniye 2 adet Örme battaniye 1 adet Yaka atkısı 4 tane Emzirme yastığı Ana kucağı Kirli sepet Organizer çorap için Anne bakım çantası
mine-s Kubra52 bu listedeki bebek doğdu mu canım, yani uygulayanlardan duyalım diye bu kadarı yetiyor mu
Brokoli miskiamber evet. altta menuleri var en alt en sagdaki menude “alisveris yapin” var. orda kategorilere ayirmis ihtiyaclari. sizde olanlari isaretleyebiliyorsunuz. ben ordan yardim aldim alisverisimi yaparken https://hizliresim.com/sGh6uk
ballilokum Kızlar ben de soru sorayım. Hangi kıyafetler daha pratik. Biri ayaklı tulum alma zor oluyor alt üst takım al demişti sanki bana ama net de hatırlamıyorum
Melekk0626 ballilokum ben ayaklı tulumda aldım etrafımdakiler al dedi banada sadece cabuk büyüdükleri için kısa bir zaman giyebiliyorlarmış sizde ona göre alabilirsiniz
Pikola_findik daisybebek canım yenidoganda 0-3ay hastahane cikisi 3 tane zibin 7 tane bi kac tane ikili pijama alsan yeterli Battaniye ve agiz bezi cok lazim oluyor kustukları için.pisik kremi bol bol bez 20 gunde 5 paket bitirdik biz.müslin örtü alabilirsin 3 tane.babynest kesinlikle kurtarıcı. Ben gogus ucu kremi aldim hic kullanmadim mesela
7412001 Kızlar mesela biberon alcam ben kime soruyosam ay ne gereği var alma diyo 😒napcam bilemedim bu biberonu niye alma diyolar alsam zararı ne olcak ? Eşimde sürekli emzik almayacağız demi diyo😂😂😂😂adam doğmadan emzik vermek istemiyo yüz defa sordu belki
Blcns 7412001 ben de herkesten bir süt sağma makinesi duyuyorum. Yani o hemen gerekli olan bir şey gibi gelmiyor bana. İlk çocuğumda hemen gelmişti sütüm. Bence süt gelmezse alınmalı bu makine 🙄
Elifnuruzan_ daisybebek 🌸Bebek için Isı ve nem ölçer Banyo termometresi Ateş ölçer Pişik kremi Slikon kaşık ve kutusu Emzik ve kutusu Küçük boy biberon Şampuan Bebek yağı Küvet kova maşrafa file Banyo süngeri Çamaşır deterjanı Çamaşır yumuşatıcısı Kulak kurulama çubuğu Alt açma örtüsü Bebek bezi Islak mendil Bebek bakım seti 🌸Tekstil Kalın battaniye İnce battaniye Penye battaniye Müslin bez Banyo havlusu Ağız bezi Bebek bakım çantası Hastane çıkışı Alt üst takım Zıbın Eldiven Şapka Çorap Tulum Bebek arabası puset Anne yanı beşik Baby nest Kapı süsü ve takı yastığı Emzik zinciri battaniye