miniginannesi1 Cigdemveminik daha bugün yıkadım ☺️ 30 derecede 30 dakika bende hepsini tek tek ayırdım bazılarını ters çevirdim o şekilde yıkadım canım
miniginannesi1 Cigdemveminik dalin granül sabunla yıkadım canım yumuşatıcı kullanmadım şuan herhangi bir kir olmadığı için çokta memnun kaldım daha sonrasında kokusuz diye uni baby ile devam edicem büyük ihtimalle
Bbsraa Cigdemveminik yok ben koymadim da yapan var yapışma fln olur diye ütüyü çok ısıtmadım ben buharlı arasa açtım buharı kapattım çok sicak oluyor korktum bende yanar fln diye öyle utuledim canım.
Gamzedngdn Cigdemveminik ters çevirmedim canım ben 30 derecede 15 dklık ayarda 6 bin devirde sıktırdım büzüşmesin diye hiç bir şey olmadı 😊
Denizkaplan Cigdemveminik 800 devır cok sıktırmadım suan vırus oldugu ıcın derecesı dusuk oldgundan içime yarım saatlık sınmedı acıkcası
Ferihakrc Son haftalara sıkıştırmamak gerek canım ben 30 haftalık oldum 2 gündür bitmediler ben azıcık biraz sabun rendesi koyup 1 saatlik program 40 derecede 1000 devirde yıkadım ve bişey olmadı ama hepsi minik minik ütü zorluyor biraz ama bunada şükür 🙏🏻
Zeynep0661 Ay ben bebek programında 60 derece de falan yıkarım diye düşünüyordum 🙈 herkes 30 derece kısa programlara atmış 🤔
Zeynep0661 Cigdemveminik evet hatta benim bebek programı 3.5 saat olsun valla ben bu programda yıkarım boşuna ayırmamışlar daha hijyenik ve hassas olması gerekiyor bence 😊