Cicis Benimde ocagin 2.haftasina denk geliyor dogumum rabbim hepimize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah bulantim cok benim insallah bunuda atlaticaz 🙏🏻 cinsiyet heyecani var bakalim gunlerimiz yaklasiyor😍🙏🏻
Busraveminisi1 Cicis rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende de bulantılar azalıyor muzla kestim önünü ve sık sık ağzıma bir şeyler atıp aç kalmamakla 8+2 yim şuan🥰
Cicis Busraveminisi1 bende ayni haftadayim canim 😍 bende bulantimi limonla bastirmaya calisiyorum atlaticaz insallah
Deletedmom54 Kızlar cinsiyet ne zaman öğreniliyor , dr um 5 hafta sonra ikili tarama için çağırdı eğer iki tarih çok uzak değilse birkaç gün geciktirip randevunun kontrol süresi içerisinde cinsiyeti de oğrenmek istiyorum
Busraveminisi1 Deletedmom54 dr.kağan kocatepe nin videosunu izlemiştim bu konuyla ilgili %100 sonuç 15. Haftada belli olur dedi 12. Haftada erkek bebek ise net olmasada tahminde bulunulabilir demişti ☺️
Yildirim35 Gokceeebade bana da doktor ayın 22 si için randevu verdi o zaman kalp atışını net duyarız dedi ya bakalım o iki hafta nasıl geçecek bana 🤗 hayırlıysa duyarsın inşallah 🙏
Deletedmom54 Busraveminisi1 Teşekkür ederim sağlıklı olsun da yeter ki cinsiyeti aklıma gelen son şey, 2 defa muayene ücreti vermemek için merak etmistim açıkçası
ozgei Sabaha karşı tuvalette peçeteye birkaç damla taze kan geldi, devamı gelmedi, ağrım yok, 7+2 olduk bugun kalp atışı için randevum vardı ona gideceğim, stresten kanama olur mu bir sorun yoktur değil mi, çok korkuyorum, bir kaybım var
Busraveminisi1 ozgei endişe etme canım senin haftanla aynı olduğum gün benim de başıma gelmişti bir damla sadece peçeteye devamının olup olmadığını ve ağrı şiddetini gözlemle doktorum yerleşme ve rahim ağzının genişlemesinden ötürü olacağını söylemişti 3. Aya kadar panik olma progestan hap kullandırmıştı bana sende ulaşabilirsen doktoruna danış ama stres yapma Allahın izniyle sorun yoktur inşallah ☺️
annesininkelegi ozgei benimde kahvemsi geldi 4-5 gün önce progestan hap verdi doktorum 12. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormus
Deletedmom54 Kızlar merhaba bugün 7+5iz bugün beyaz renk akıntının içinde hafif pembe mukus kıvamında bir alıntı farkettim çok çok minik Basına gelen var mi
ozgei Deletedmom54 bende bugun sabaha karşı oldu, sonra da peceteye sildikce cok az kan geldi,devami gelmedi,randevum vardi bugun ona gidiyorum soracagim
Deletedmom54 gunes21 Merhaba dr a mesaj olarak yazdim , açık pembe kanama da olsa kanama olursa haberleşelim pembe mukus kıvamında alıntılar gebeliğin bu döneminde olabilir dedi
ozgei gunes21 ikinci kere bebeğimi kaybettim, kesenin sekli bozulmus ve ustunde aktif kanama alani var, bebekle beraber yeterince buyumemis ve kalp atımı da yok, sağlıksız gebelikmis yine. Kurtaj onerdi daha 4 ay once kurtaj olmustum..
Deletedmom54 ozgei Çok geçmiş olsun çok üzüldüm , ben de daha once kimyasal gebelik geçirdim ama çok uzun sürdü betam çok yükselmişti Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin tüm dualarım sizinle
gunes21 ozgei çok üzüldüm..Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah🙏🏼Yakın bir arkadaşım da 2kere kaybetmişti sonrasında çok şükür sağlıklı bi hamilelik yaşadı bebeğine kavuştu.güzel sağlıklı günlerin olsun senin de inşallah 🙏🏼