Ysm-- Merhaba şuan 7hafta 5 günlügüz şükür 6+5de kalp atışımızı duyduk 😍 inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız 😊
Deletedmom54 Kızlar herkese selam 6+1 de minişimizin sadece kesesini görebildik Bugun 7+4 olduk , aksam doktor randevumuz var inşallah hem bebisi hem kalp atışını görürüz hepinizden dua bekliyorum 🎉🤗😍
Busraveminisi1 Deletedmom54 hamileliğin keyifli bebişin sağlıklı olsun inşallah duyarsınız canım inanılmaz bir his tarif edemem doktor izni olursa videoya çekmeyi unutma sonrasında açıp açıp bakmak güzel oluyor🥰🧿
ozgei Deletedmom54 yaaaaaaa inşallah harika haberlerle dönersin buraya da yaz, ben de 7+1im yarin aksamustu benim randevum da, inşallah herşey yolundadır 🤲
Deletedmom54 Busraveminisi1 Evet sizin mesajınızı son dakika görmemle çektik çok harika bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin , çok şükür kalbini de duyduk
Deletedmom54 ozgei Merhaba biz bugün duyduk kalbini harika bir duygu Inşallah siz de yarın duyacaksınız🎉😇💗
Yildirim35 Gokceeebade ne kadar yakınız seninle benim de en son adet tarihim 26 Nisan 🤗 kalp atışını duydunuz mu siz 🤭
EB1661 Yildirim35 benimde 26 aiz duydunuzmu kalp atışını ben daha kendisini görnedim 5+2de keseyi gördüm doktor 7 ci haftanda gel kalbini dinleyelim dedi
Yildirim35 EB1661 yok ben ilk öğrendiğimden beri beta hcg biraz düşüktü 5+5 te keseyi gördük 2 hafta sonra nasipse kalp atışı dedi ya doktor inşallah bakalım 🤗