Yasdem Bugün son günümüz ama ne gelen var ne giden akşama doktor randevumuz var bakalım hayırlısı dua edinde doğurup geleyim ya kızlar 😂
RabiaKtkc Yasdem hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah rabbim analı👧 babalı👨 mutlu😄 huzurlu😋 sağlıklı 😍bir şekilde büyütmeyi herkese icindede bana nasip etsin insallah🤗🤗🤗
OzlEmrah 😍😍 ikili rakamlara indim sonunda 99 gün kaldı ama benimkiler ikiz 15 gün felan erken gelecekler 🐣🐣❤💙🙏
Msy16 OzlEmrah benimde ikiz bizde erken bekliyoruz 36 yı görelim yeter dedi doktorum 34 e bile razı aslında bugun 24+1 olduk günler gecmıyor ve ben çok ağırlastım mide bulantısı hala devam zaman zaman kusmalarda var sizin nasıl geciyor
Ebruveske Tyk53 bende de hic birsey yok sadece bacak aramin agrimasi disinda bazen sanki hic dogurmayacakmisim gibi geliyo burda goruyorum bazi kisilerin sancilari falan oluyomus valla bende bisey yok hayrlisi artik zamani gelnce dogururuz heralde
Aydaozk Hnfth benim de sanki kıyafetleri yetmeyecek az gibi geliyor bana bir iki takım daha alim diyorum bakım ürünü ne aldın kız ben bebe yağı pişik kremi şampuan falan aldım 😊😊
firdevs MucizemiBekliyorum benim de 68 görünüyor canım ama ultrasona göre 2 hafta öndeyiz normale döner mi acaba zamanla 💙
MucizemiBekliyorum firdevs bi ara bizde 2 hafta öndeydik ama son kontrolumde doktor bise demedi herhalde normale döndük canim
melekyildirim Hsrt42 83 günüm var 😍 Temmuz8 gözüküyor doğumum ama neden bilmiyorum Haziran’ın 15i 20 si arası doğuracakmışım gibi bir his var içimde 🙈🙈
Zehramoms MerveYildirim doğumlar ardarda oluyor 🙂 biizimde 38 günümüz kalmış. Kzımız tercihiini yapmış başaşağı bekliyo