Hnfth Aydaozk banada çabuk geçiyor bu aralar hele 20haftadan snra nasıl geçti anlamadım 😂😂😂😂 hazırlıklar ne alemde 😂😂😂💙
MerveYildirim Hsrt42 benim 37 gunum kaldi , bası assagıdaymıs . Dogum pozisyonunu almıs minnos bezelyem 😍
Zehramoms MerveYildirim doğumlar ardarda oluyor 🙂 biizimde 38 günümüz kalmış. Kzımız tercihiini yapmış başaşağı bekliyo
SevDin Hsrt42 ohh maşallah sizde bişey kalmamış darısı başımıza inşallah 😍96 benimde oğlum olacak Allah’ın izniyle 🙏
Aydaozk Hnfth valla hazırlıklar devam ediyor da sanki hala eksik unuttuğum şeyler var gibi geliyor 😊 ama daha temizlik kıyafet yıkama işleri duruyor. Senin nasıl gidiyor
Hnfth Aydaozk kıyafetleri bitti bakım ürünleri küveti falan almadım daha onları diğer ay alcaz, yavaş yavaş kıyafetleri yıkayıp ütüleyim diyorum diğer ay oturduğum yerden kalkamicam çünkü bu gidişle 😂😂😂😂💃💃💃🐣
Aydaozk Hnfth benim de sanki kıyafetleri yetmeyecek az gibi geliyor bana bir iki takım daha alim diyorum bakım ürünü ne aldın kız ben bebe yağı pişik kremi şampuan falan aldım 😊😊