Eebbrruu Ilkannelik ilk gün hemen kesti mi yoksa gün geçtikçe mi fyda edyor. Bugün ictm ama yine brz brz var agrim
Ilkannelik Eebbrruu zamanla etki ediyor tabiki de birden bıçak gibi azalma olmadi. Düzenli kullanmak lazım birde en önemlisi o.
Derya38 melek87 bilmiyorum canım yurtdışındayım ben doktorun yanında çalışan türk bayan var o söyledi
Eebbrruu gizem_dilbaz magnorm benim magnezyumun adi. Bugün ecznye gidince bunun yaninda balık yagi hapı da veriyoruz dedi oradaki çocuk ondan mi kullanmam gerekiyor acaba imon kapsül 1x1 diye bisey var mi
Ikinciyibekliyorum Ravza123 Magvital 365 adı. Toz şeklinde yarim su bardağı suyun içine karıştırılıp günde 1 kere aksam yemeğinde sonra iciyorum
AppleCatCoffe Eebbrruu 12.hafta itibariyle 3 aydır kullanıyorum çok faydasını gördüm şuan 26 haftalık hamileyim ve ağrım yok sayesinde
AppleCatCoffe Eebbrruu b12değerim hamilelik öncesi yüksekti zaten şuan da da normal değer olduğundan vermedi sadece Demir ilacı verdi yanına , sabah aç karna onu içiyorum,akşam yatmadan öncede magnezyumu