Zeyzeyka Tgcycl ayy gülesim geldi 😃 tavuk musun kız sen 😃 inşallah tutar Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder ❤️❤️❤️
Sermec27 Tgcycl ben oğluma hamıle kaldıgım ay adetin ilk günü başladım yumurtalama olana kadar içmiştim eger yumurtlama olduysa sakın içme canım
Deletedmom316 Tgcycl canim bende senin gibi 18 19 da yumurtlardim hep ama bu ay 11 gun aslan pencesi icdim ve 14 cu gun yumurladim ilk defa Rabbim Hayirlisiyla nasip etsin bu gun yumurtlamamın 10 cu gunu ama bi belirtim yok 😔
Deletedmom316 Tgcycl canim yumurtlamayi gordugun an tum kurleri birak bitki caylari dusuk yapmaya sebeb oluyor hiçmi duymadin 🤔 sakin bisey kullanma yoluna bak artik Allah nasip eder hayirlisiyla bende yumurtlama gordugum gun kestim aslan pençesini
Tgcycl Dlndmr doktor kontrolünden geldim iki yumurtam vardı biri çatlamış biri de 21 mm olmuş rahim duvarı da çok iyi kalınlıkta dedi bu ay hissediyorum olcak dedi doktorum hadi hayırlısı :)
Happybsrn Tgcycl kız senin dün yumurtlma olmuştu bugun doktora gittin çatlamış mı dedi demk bi günde çatlıyo😀 ee diğer yumurta 🤔🤔 o nolcak
Tgcycl Happybsrn valla diğer yumurta da catlayabilr dedi :D o da güzel büyümüş dedi valla bugün ovulasyon da çift çizgi ama çatlama göstermiyo