Tgcycl Kızlar ovulasyon testine başlamıştım ve bugün yumurtladim çok şükür takvime göre daha üç gün vardı normalde hep 18.19 günlerde geç yumurtlardim bu ay 13. Günde yumurtladim çok mutlu oldum şuan
Sermec27 Tgcycl bu ay inşallah ilk gebelik haberini sen verirsin bize biz de ardından inşallah sırayla geliriz Allahın izniyle 🥰🤲
Arslnyldz Tgcycl damlattığın gibi mi bu şekilde oluyor ? Benim dün hafif koyu gibiydi ama 15 dk falan bekleyince . Bugün yaptım silik çıktı baya . Adetimin 20.günü ve düzensiz oluyorum
Zeyzeyka Tgcycl ayy gülesim geldi 😃 tavuk musun kız sen 😃 inşallah tutar Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder ❤️❤️❤️
rezhan Tgcycl benimki dun 15 m adetin 11 gunu yani ne zaman ilişkiye girsem hamilalik için iyi oluyor eger bende bugun yumurtlama gunumsa
Tgcycl rezhan canım yumurtlamayı gördüğün gibi ustuste üç dört gün ilişki diyorlar ben dün değerlendirdim bugün de degerlendircem Çarşambaya kadar inşallah
Sinemisdemirag Tgcycl canım yumurtalama günü , çatlamayı gördüğün gün sonra ertesi gün sonra bir gün ara verip sonra tekrar
rezhan Tgcycl canim benim çok sağol benim eşimin sali gunu analiz sperm testi var yani bu iki gun ilişki olmamasi lazim sali gunu değirlandrsam bu iki gun girmasek ilişki sorun olurmu?
Sermec27 Tgcycl ben oğluma hamıle kaldıgım ay adetin ilk günü başladım yumurtalama olana kadar içmiştim eger yumurtlama olduysa sakın içme canım
Sinemisdemirag Tgcycl herşeyi bırak tatlım beslenmene dikkat ilişkiden sonra ayaklarını dikmekte yarar var yarım saat en az 5 saat duş alma çok açık oldu ama 😂ben bunları hep yaptım
Deletedmom316 Tgcycl canim yumurtlamayi gordugun an tum kurleri birak bitki caylari dusuk yapmaya sebeb oluyor hiçmi duymadin 🤔 sakin bisey kullanma yoluna bak artik Allah nasip eder hayirlisiyla bende yumurtlama gordugum gun kestim aslan pençesini