Nevink Mhtpcet00 asil 30.haftadan sonrasi hic gecmiyor hep derlerdi anlayamazdim dogruymus uzgunum ama coook vakit var onunuzde 🙊 benim ilk gebeligim sirf bu sure tekrar baslanip bitermi diye ikinci bir cocuk nasil olacak diye duusnuyorm
Birkucukprens Nevink dogumdan bir kaç yıl sonra unutursunuz bu günler ikinci bebek kararı alırsınız 🤗 evlat çok tatlı göz görmüyor sonra diyorlar çekilen çileleri 😆
Ozlmece22122 Mhtpcet00 ben 30hafta oldum hala alışamadım canm günler geçmemesi için daha erken senin ben 25e kadar bisey anlamadım bile asıl mesele 25haftadan sonrası ağırlaşıyor insan doğumu düşünme daha erken senin için başka uğraşlar bul kendine
Mhtpcet00 Ozlmece22122 ben enerjım yerıne gelsın işte yemek yapmaya baslayım evımın ısını yapayım istiyorum sureklı yatmaktan sıkıldım kalksam da yapıcak bısey yok mutfaga kokulardan dolayı gıremıyorum temızlık desen aynı sekılde olmuyor hıc bısey yapamadıgım ıcın sureklı yatıyorum yattıkcada kafamda bıssyler kuruyorum .
Nevink Mhtpcet00 kesinlikle hamilelihin skntili gecmesiyle ilgisi var ilk aylari cok bulantli skntili gecenler son aylari erken dogum riskleriylegecenler icn haliyle guzel bir hamilelik donemi olmuyor benimki boylr gecti umarim sizin sonu guzel olur🤲
Nevink Birkucukprens cabucak unutmam lazim 33 yasindayim iki yil en fazla ara vermek istiyorm cok arayi acmakta istemiyorum 😂
Ozlmece22122 Mhtpcet00 ilerleyen haftalarda da ağırlıktan yapamıyor insan ben şimdi 5 dk kalkmayın nefes nefese kalıyorum canm
Zeyyno_ Mhtpcet00 Bende öyleyim ama bünye meselesi ben yavaş yavaş kendime geliyorum umarım seninkide bi an önce geçer kendine gelirsin 🤗
ElifOncul Valla o kadar hızlı geçiyor ki , ben de 5. Haftamda öğrendim şuan 28 olduk bile. Ne kadar hızlı geçmiş inanamıyorum. Ben hamileliği çok sevdim ama kızıma kavuşmak için de can atıyorum🥰 sağlıkla doğsunlar büyüsünler inşallah 🙏🏻
Mhtpcet00 ElifOncul bana hıc zaman gecmıcekmıs gıbı gelıyor yA sızın ne guzel gecmıs ıkıncı tremestiri beklıorum buyuk bı Zevkle ınsallah hersey güzel olur bende hamılelıgımden zevk almaya baslarım sızler gıbı
Zeynep1122 Mhtpcet00 ben de aynen öyleyim 13. haftadayim iştahsızlık ve mide bulantısndan çok çektim. Elim kolum kalkmıyor. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Çok karamsarim. İnşallah çabucak geçer bugünler de 😔
Mhtpcet00 Zeynep1122 aynen zeynepcım bende oyleyım 13.hafta mutsuz bıtkın dusuncelı hamılelıkten zevk almayan bırıyım yanı ben hamılelıgın boyle olacağını hıc tahmn etmezdım
Zeynep1122 Mhtpcet00 aynen ben de öyle 🤦 zaten çok şikayetçi bir insanım iyice beni zorluyor bu durum da 🤭
Mhtpcet00 Zeynep1122 ben pskolojık olarak goruyorum kendımı heran bana bısey olcakkıs gıbı hıssedıyorum donem donem oluyordum boyle gebelıkte ılk defa basıma geldı allahın ıznıyle atlatırız ınsallah
Zlhb Mhtpcet00 hissettiklerin çok normal zamanla sende vücutta alışıyor 2.trimester daha güzel emin ol☺️ 35e girdim ben ama başa döndüm resmen🙈😑
Mhtpcet00 Zlhb dogurana kadar rahatlık yok anlasılan bazı ınsanlara bakıuorım hamılelıklerımle bı gram bısey yasamıolar hormonlar onları etkılemıuormu bıze mı garezleri
Zlhb Mhtpcet00 bunu bende düşünüyorum 😣 dirayetli biriyim çıt kırıldım nazlıda değilim ama biraz zorlandım açıkcası tabi ki şükürler olsun gebe kalıp bunları yaşamak isteyen çok kadın var Allah isteyen bakabilecek herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Denizmira Mhtpcet00 bebeğini görünce hepsini unutup onunla konuşmaya basliyorsu n sadece aynı şekilde bende kötü hissettim hep hamile gibi değildim şimdi onu n elini ayağını oynatisini gördüm ya 😍😍