Ecmelbeyza Happybsrn 🤣valla ne bu böyle 2 gündür hop otur hop kalk . Şaka bi yana da maşallah arkadaşlar güzel bir haber verince telefona bakarken bile tebessüm oluşuyor 😊
Oya48 ilyada bir gün sonra belirdi o hayalet çizgi kaç gün üst üste yaptım hep aynıydı adet olacam diye bekledim umudum yoktu artık birden eşim hastaneye götürdü kanda 240 gördük ve hamileymişim 3 yıldır bekliyorduk
ilyada Oya48 bende 5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz çakşır suyu içmiştim bu ay umarım vardır gebelik adetimi bekliyordum ikinci tüp bebek denemesi için varsa bizim için mucize olur
Oya48 ilyada ya bende tam tüp bebek için karar vermiştim adet olunca baslicaktik ama gerek kalmadı rabbim dilerse olur sanada nasip olsun inşallah
ase2021 ilyada bi hafta gecikmede hcg yuksek olduğundan hcg cift olması gerekirdi. Ama yine de kan testi yaptirmalisin
DBaybars ilyada Yok canım. 1 hafta gecikmeden sonra test yaptığımda kapkalın çizgi oluşmuştu bende, 1 hafta gecikme için ben hiç silik çizgi bile göremedim çok yetersiz
Burcucelikkayaa ilyada benim 10 gün atardı hep,11.güün yaptım çıkmadı 12.gün yaptım çıkmadı 14.gün çıktı oda silik çıkmıştı 4+4 hamileymiştim o zaman 1 gün bile farkediyor daha erken biraz daha bekleyin test yapmak için en az bi 12 gün geçsin
ilyada Kızlar kiminiz olsa çoktan çıkardı diyorsunuz kiminiz daha bekle diyorsunuz kafam iyice karıştı 🥰🥰
kar_kristali Bende evde test yaptığımda ilk başta çizgi çıkmadı 15-20dk sonra umutsuzca baktığımda çok hafif silik bir çizgi vardı.. Ve şuan 28+6günlük hamileyim.. Bence kan testi verin
blueberyy00 ilyada canim belki vardır ama değerim cokk düşüktür ben geçen ay yaptım 19 hcg ile silik cizgi gördüm farklı marka testlerde koyuluk farklı çıkmıştı kimisi golge gibiydi kimisi hafif pembemsi yani yarın yinele testi varsa zaten çıkar illa kafan karışmasın
blueberyy00 ilyada inşallah kuzum rabbim hicbir kadının kucağını boş bırakmasın çok uzun zaman olmadi bana bir yıllık evliyim ama 1 tanesi ikiz 3 gebeliğim düşükle sonuçlandı ve çok yıpratıcı bir durum bu 4. Gebeligim inşallah sağlıkla alırım kucağıma sana da nasip eder inşallah rabbim en kısa zamanda
Efm18- ilyada cnm belki idrar testinde çıkmamış olabilir bi kan testi vermelisin bu arada adetin kaç gün gecikti