Ravza_Betul21 11223344 34+4 olduk bugün. Her gün doğurmak istiyorum ya çok ağırlaştım 40 haftayı doldurmak istemiyorum ama bakalım beyimiz ne zaman gelecek ☺️
11223344 Ravza_Betul21 birkaç hafta önce 36 olayım sezeryan diye yalvarcam bir gün beklemeden doğurcam diyordum çok zor coook 🤣
Ravza_Betul21 11223344 walla iki gün önce kontrole gittim hocam sezeryan istiyorum erken alın dedim beni ciddiye bile almadı 😂 hem sezeryan olsa da 39. haftadan önce almayız dedi Bide benim ikinci doğumum olacak ilkini normal yaptım o yüzden doktorum kesinlikle normal doğurmamı istiyor
Ravza_Betul21 Kbryrlmz8 haftalarımız aynı benimde doktorum tahmini doğum 10 temmuz dedi ama daha erken de olabilir daha geç de olabilir dedi. Benim ikinci gebeliğim ilki kız 38. haftada doğum yaptım bu erkek. Erkekler geç geliyor derler de bakalım artık günümü dolduracağımı sanmıyorum Sizin cinsiyet ne ?
Kbryrlmz8 Ravza_Betul21 benimki kız doktor 1 buçuk hafta önden gidiyor dedi ben çok kilo almadım ağırlaşmadım ama tabi bunaldım artık eğilmekde bile zorluk çekiyorum. 38 de gelsin istiyorum 😊
11223344 gulcingulcin Benim beşik yok ortalıkta 😊 corona sağolsun herşeyden önce sağlık olduğunu öğretti bana . Bir-çok eksikle de olsa aman dışarı çıkmayayım birşey olmasın diye diye beşik bu hafta içi gelecek 😊
gulcingulcin 11223344 Beşik benim de yok ya internetten karar veremiyorum mağazadan almak istiyorum mağazaya da baktım beşik yoktu.Siz internetten mi sipariş verdiniz hangi beşiği alacaksınız
Aysessss cahitberivan33 yarim insan gibi diyen gerçekten yarim insandir cnm, beyni yoktur mesela !!! Hiç endişe etme, sez bi sıkıntısı yok, doktor eğer normal uygun değil sez diyorsa ve doktoruna güveniyorsan dinle.
SekerMerve Aysessss valla ne güzel söyledin 🤝 bundan sonra ben de yarım insan diyene böyle dicem valla. zaten stres sıkıntıyla bir sürü insan bu dönemi atlatmaya çalışıyo bi de.sezeryan hakkında şöyle konuşuyolar mı tepem atıyo valla
minikgunesim 11223344 erken doğum durumumuz var sancılarımız fazla çıkıyor ve tansiyonumuz zirve 33 den beri 3 kere çatı muayenesi olmak zorunda kaldık yatış yapmadık artık korkudan 😞 evde bekliyoruz kötü olunca gidiyoruz üç gündür de mecburiyetten gidiyoruz düşmüyor tansiyonumuz ağrılarımız 😞
11223344 gulcingulcin harika uygun fiyatlı bi beşik buldum fabrika satış sitesinden vivensada falan çok daha pahalı aynı beşiği ablam da almıştı 18 aylık çocuğu hala yatırıyor sallanması sıklığı falan güzel internetten sipariş vericem
Tgba07 11223344 kızlar en iyisi park beşik bence . Benm kizim var 1 tane oba takım aldık. Su an kziim 19 aylık hiç yatmadı arada gündüz yatıyor . Ama yanımıza park beşik aldık hep onda her yere de götürüyoruz.suan 35 haftalık hamileyim bu bekte de park yatağı kullanacağım 😊
_9297_ Happpm bende 34+6 haftaligiz nasıl gidiyor 😌 hazırlıklarımız tamamlandığı peki canım bide doktorunuz tahmini dogum tarihi soyledimi size
gulcingulcin Tgba07 Ben de park beşik alacağım.Ama hangi park beşiği alayım karar veremiyorum.Öneriniz var mı 😊
Senoss_shnn gulcingulcin canım ben pregonun vip park beşiğini aldım trendyoldan beşikten kalite akıyor resmen ve çok büyük çok memnun kaldım tavsiye ederim