Denizkaplan 11223344 heycan yok ya bnde neden bılmıyorm yok cok heveslıyım ıkıncı olmasına rağmen ama yok😂🙄
Filizzz66 11223344 artık fil gibi olan ayaklarım ve tutmayan sürekli uyuşan kollar ve ellerle gün sayıyorum. İçimde olması çok güzel bir duygu ama bu ağrılarla yaşamak çok zor olduğu için doğsun istiyorum artık
Kbryrlmz8 Aksine giç doğurmayacakmısım gibi geliyor 34+4 benim ama doktor en geç temmuzun ilk haftası gelir dedi gelişimi ileriymiş
Ravza_Betul21 Kbryrlmz8 haftalarımız aynı benimde doktorum tahmini doğum 10 temmuz dedi ama daha erken de olabilir daha geç de olabilir dedi. Benim ikinci gebeliğim ilki kız 38. haftada doğum yaptım bu erkek. Erkekler geç geliyor derler de bakalım artık günümü dolduracağımı sanmıyorum Sizin cinsiyet ne ?
Asmin_123 Filizzz66 ayaklarda yanma varmı sizinde benim iki gündür yanma baslamis 29+4gunluk hamileyim iyice korktum bu ayak yanma fasindan normal mi yoksa şekerden dolayı olabilir mi😪😪
Dunyam28 11223344 34+5 iz her gece rüyamda sezeryan oluyorum , korkular şelale anlayacağınız 😁Planlı sezeryan olacak benimki Allah kısmet ederse bakalim🥰Herkes bir çırpıda sağlıkla bebeğine kavuşur inşallah
Mucizem7 Dunyam28 aynı hamileligimiz canm.hangi tarihe gün verdi canm doktorun.benimde planlı sezeryan olucak çünkü bebeğin pozisyonundan dolayymis
cahitberivan33 11223344 Bende 35.3 heycanlıyım ama öyle aşırı sancım falan olmuyor kontrole gittim doktorum 20 haziran sezeryan yapalım dedi bende normal doğurmak istiyorum sezeryan dan sonra çoğu insan yarım insan gibi oluyoruz diyor bende korkuyorum ya
Aysessss cahitberivan33 yarim insan gibi diyen gerçekten yarim insandir cnm, beyni yoktur mesela !!! Hiç endişe etme, sez bi sıkıntısı yok, doktor eğer normal uygun değil sez diyorsa ve doktoruna güveniyorsan dinle.
Yeter61 36+1 şimdilik normal doğum görülüyor heyecan var tabi ama biran önce atlatsam kucağıma alsam diye bakıyorum. Sırt ağrısı fena birde sabahları ayaklarıma kramp girmeye başladı..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏 bir avazda kurtulalım..🙏🙏
Ruveyda_ 11223344 35 haftalik olduk buyuk ihtimal haziran 29 planli sezaryen olcak 39+1de . Ruyamda doguma girdigimi goruyorum surekli . Karnim agriyo gbi bir his kramp mi cozemiyorum . Gece uyaniyorum uyuyamiyorum baska odaya gecip yatmya calisiyorum son ay farkli gercekten
11223344 Ruveyda_ her günüm bir gün öncekinden daha zor geçiyor 😊 bundanmış cennet ayakların altında olması 😊
Fatmanz1erva2 32+4 bizde plasentamiz asagidaydi enson 28 de gittik dr a ins çıksında nornal dogurayim diye dua ediyorum ikinci evladim ins hayirlisiyla kucaklayalum agrilarim iyice artti agirlasmak ne demek iyice anliyorum artık 🙈
Fatmanz1erva2 Bende ruyalarimda hep sezeryan oldugumu goruyorum sonra korkup uyaniyorum son ay gecmek bilmiuor
gulcingulcin Benim de 35+3.Heyecan, korku, panik hepsi var.Hazır değilmişim hissi var.Eksiklerimizi de hala tamamlayamadık
11223344 gulcingulcin Benim beşik yok ortalıkta 😊 corona sağolsun herşeyden önce sağlık olduğunu öğretti bana . Bir-çok eksikle de olsa aman dışarı çıkmayayım birşey olmasın diye diye beşik bu hafta içi gelecek 😊