dilara92 Serifeisitmir olsun biz devam edelim genel başlığımızda ayrılmıyor hamilelereidariizin yazıyor gündeme girecek olan o
dilara92 Sevil93 bugün gelmez bence ayrıca daha cok duyulması lazım sesimizin her yerde henü birkaç yerce duyuldu.Haberlere falan cıkması lazım ana habere,biz devam edelim bir ümit hafta içi birşeyler degişebilir gibi geliyor.
Sevil93 Serifeisitmir haftasonu oldugu için mi böyle düşündünüz? Bu kadar kronik hastaya izin verilmişken bizlere verilmemesi çok absürt,o kadar tweet,haberlerde bu durumdan bahsedilmesi hiç işe yaramaz mı? Kurumum bana bakanlıktan yazı gelene kadar bekleyeceksiniz dedi bu durumda bugun gelmezse yarın gitmeyecegım ben işe🙄 işe gidecek olan var mı yarın
Serifeisitmir Sevil93 malesef bu ülkede h9c bir şey hafta sonu açıklanmadı yarın bende gitmeyeceğim ki muhtemelen bizim %90 uzadı
gulny Sevil93 dün haftasonu olmasına rağmen sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili genelge çıktı, bugün akşamdan umutluyum açıkçası 🙏🏻 Bu haftalık yıllık izin, rapor vs alıp yarın işe gitmeyin bence kızlar, bu hafta değişebilir karar
nuryadaperi Sevil93 ben adalet bakanlığına bağlıyım. Bize yazı göndermişler ve açıkça gebeler işe dönecek yazılmış. Amirim de genelge kapsamında yarın işe gelmek durumundasınız dedi. Bugün bi karar alınmazsa mecbur gidicem ben 😔😔
nuryadaperi Serifeisitmir inşallahhh öyledir. Ben gideceğim işe yarın ve yeni bir karar alınmasını yazı gelmesini bekleyeceğim sabırsızlıkla 😔😔
nuryadaperi gulny ben de yarın gidip bir bakacağım. İki güne kadar karar çıkmazsa rapor alacağım mutlaka. Bir ayım kaldı zaten gerekir bu bir ayı rapor yıllık izin geçirmeye çalışacağım 😔😔
nuryadaperi dilara92 evet devam edelim. Bizlere idari izin verildiğinde sağlık bakanlığında tüm izinler iptal edilmişti. Sağlık bakanlığında çalışan gebeler de bu yüzden aynı bizim yaptığımız gibi duruma isyan etmişti ve iki gün sonra sonuç almışlardı. Umarım biz de alırız 🙏🏻
Serifeisitmir dilara92 mağaza canım herkesten önce vaka 47 iken bize direk izin verdiler bu kadar yükselmem başlatamazlar ki o zaman şirkette vaka da yoktu şu an şirkette vaka varken baslatilmaz
dilara92 Serifeisitmir hepimiz için öyle canım.Daha düşükken izne cıkardılar.Benim bankam mail attı 8haziranda kesin geri dönüş diye .. Hem de banka yani
nuryadaperi Serifeisitmir sadece kendilerinin riskte olduğunu düşünüyorlar sanırım. Ya da iç değilse bize verin biz daha riskliyiz diye düşünüyor da olabilirler. Ama hoş değil. Ben de sağlıkçıyım. Hastanede çalışmıyorum sadece. Yasal doğum iznime de bir ay kaldı. Gerekirse rapor alırım yıllık izinlerimi kullanırım bu bir ay gitmem sonra da çalışamaz raporumu alırım. Ama daha hamileliğinin çok başında risk altında olanlar var. Bu endişe bu korku çok kötü. Kimse sadece kendini düşünmesin. Hepimiz zor durumdayız.
Serifeisitmir nuryadaperi evet sorunda bu biz herkes için çabalıyoruz bencillik yapmaları kötü keşke herkes sizin gibi düşünceli olsa
Sevil93 Arkadaşlar kurumlarından geri dönüş olmayanlar bence işe gitmesinler,çağırılanlar ise doktorlarıyla görüşüp rapor alsınlar hamileyiz sonucta doktorlarımız da tehlıkenın farkındadır illaki