dilara92 Babyveannesi yarın gidilse bile ondan sonra bir karar cıksın.Biz sesimizi duyurmaya devam edelim.
Hzlrfk dilara92 evet her türlü bir kaç gün işe gideriz bence ama ona da razıyım şu an 🤦♀️ Toplu taşıma kullanmak zorundayım bu beni çok tedirgin ediyor
berfunya dilara92 tamamdır! Ben ATV habere yazdık sabah İbrahim Sadri okudu tweetimi..kullanıcı adım @annehamile videoyu paylaştım onu da retweet yapım arkadaşlar
berfunya “İdari izin Twitter kampanyası” biz bu başlıktayız 3 gündür yazıyoruz ama üst sıralara çıkamadık
dilara92 Ben hala 50 takipçiye ulaşamadım arkadaşlar.Boşa gidiyormuş gibi geliyor. AysenDogan9 takip eder misiniz?
dilara92 Begenen arkadaşlarım ufakta olsa bir yorum atar mısınız destek olmak için konumuz yukarılar çıksın?
ilkim_55 http://ogretmendolabi.com/haber/bu-surecte-gebe-personellerin-calismasi-ne-kadar-dogru/ Arkadaşlar bu sayfa paylaşmış çok güzel yazmış resmen duygularımıza tercüman olmuş Allah razı olsun 🤲🏼
nuryadaperi rabiatt takipleşiypruz sürekli inşallahh sesimizi duyarlar. Geç de olsa kararlarından dönerler.
Nusya10 https://www.memurlar.net/haber/908220/idari-izin-neden-gebelere-verilmedi.html Biraz sesimiz duyulmuş ama aşağıdaki yorumlar çok acımasız malesef
Feyzaness Nusya10 başına gelmeden anlayamıyor kimse maalesef, dilerim herkes elini vicdanına koyup destek olsun , ayıp .
Cucu2015 Nusya10 yorumları okudum. Pes gerçekten. Bu kadar da kadın düşmanı olunmaz. Bunlar ne biçim zihniyetler. Hamilelerin çalışması kurtaracak sanki ülkeyi. Bi kurumda kaç tane hamile oluyor ki. Ne kadar zorlarına gitmiş izinler. İnşallah yeniden düzenleme yapılır alırsınız izinleri
Serifeisitmir Boşa gitmiyor arkadaşlar tt ye dün defalarca çıktık fakat tekrar düşüyoruz takipçi sayısından dolayı 2 gündür başım gözüm ağrıdı sabah sabah yine sinirim bozuldu bir tek sağlıkçılar mı hamile ya olayı kendilerine çevirmişler yine
dilara92 Serifeisitmir olsun biz devam edelim genel başlığımızda ayrılmıyor hamilelereidariizin yazıyor gündeme girecek olan o
nuryadaperi Serifeisitmir sadece kendilerinin riskte olduğunu düşünüyorlar sanırım. Ya da iç değilse bize verin biz daha riskliyiz diye düşünüyor da olabilirler. Ama hoş değil. Ben de sağlıkçıyım. Hastanede çalışmıyorum sadece. Yasal doğum iznime de bir ay kaldı. Gerekirse rapor alırım yıllık izinlerimi kullanırım bu bir ay gitmem sonra da çalışamaz raporumu alırım. Ama daha hamileliğinin çok başında risk altında olanlar var. Bu endişe bu korku çok kötü. Kimse sadece kendini düşünmesin. Hepimiz zor durumdayız.