gulny Feyzaness Bugün Twitter’da bir saat belirlensin, akşam yüklenelim aynı saatte Memurlar.net whatsapp hattından yazın, tüm gebelere idari izin verilmelidir diye Memur-Sen e ulaşabilenler durumu iletsin Ve Cimer’den başvurun mutlaka
nuryadaperi Kesici evet ben de öyle düşünüyorum. Ama yine de bunun tepki doğurduğu kanaatindeyim. Yani 16 martta verilen idari izin sürecinde 1 hazirana kadar 32sine gelip çalışabilir alanlar oldu. Ben olsam ben de alırdım. Ama zaten evdeler neden çalışabilir alıyorlar haksızlık uyanıklık bu kafasına giren de çok oldu bence en başta çalışabilir istediğimiz doktorlar… şimdi bunu 32ye kadar sınırlandırdılar. Bu durumda 32sinde çalışabilir alanların eğer 37. Haftasına gelmedilerse işe dönmeleri gerek diye düşünüyorum ya da işe dönmek istemiyorlarsa çalışamaz almaları lazım. Çünkü biz 32ye geldiğimizde ya işe gel ya çalışamaz al idari iznin bitti diyecekler bize. Tabi burda olan 24 öncesine oldu onu sınırlandırmaları saçma oldu. Aslında komple bütün hamilelere verilmesi lazımdı da işte…..
Feyzaness nuryadaperi 32 den sonra evde olup rapor alanlar tabi biraz farklı düşüncelere sebep oldu ama 24 öncesinin hakkına girildi :(
Muhendisanne2020 Bende 18 haftalık hamileyim, lütfen herkes destek versin ve hafta sınırı kalksın arkadaşlar, 24 üstü anneler sizlerinde desteğini bekliyoruz ☹️🙏
gulny Bugün Bilim Kurulu, Bakan Fahrettin Koca ile toplantı yapacak. Twitterdan bilim kurulunu ve Sağlık Bakanımızı etiketleyin arkadaşlar
dilara92 Arkadaşlar 14.30 da seri tivit atıyoruz yine #tümgebelereidariizin #hamilelereidariizin tagleri ile bilim kurulunu ve bilim kurulu üyelerini etiketleyerek.Bakanımızı da etiketleyelim.17.00da toplantıları var bugün.
dilara92 Katılamayan arkadaşlar saat 16.00 da tekrar #tümgebelereidariizin tag i ile tivit atılacak ona katılalım lütfen.
dilara92 Arkadaşlar saat 18.00-19.00 arası büyük bir etkinlik olacak,katılımınız cok degerli.Tüm gebelere idari izin için.Hastag belli olunca buraya yazacagım. Lütfen 24 haftayı geçmiş anne adaylarımızda destek versin.
Feyzaness Evet arkadaşlar lütfen destek olur musunuz , 24 üstü olan arkadaşlar en çok sizden destek bekliyoruz lütfen 🙏
Feyzaness ZehraM2 arkadaşlarım bence kendinizi yormayın , kimsenin umrunda bile değil , ben çoktan vazgeçtim , dua ediyorum hiç birimize bir şey olmasın .. ama şunu da söylemek istiyorum, izni alıp kenara çekilen hamileler beni ve tüm arkadaşlarımı çok üzdü .