Lamia65 Fata2014 Salıklı olsun canım. Cinsiyetini bilmiyorum 14+2 doktora gittim Ama benim Bal kendisini göstermedi.Sizde belli mi?
Fata2014 Lamia65 ben 12 de gitmiştim erkek dedi kararsız bi şekilde sonra tekrar gittim kesin erkek dedi bamyası basbaya belliydi 😂
caglanurr Ege_ay_is erkeğe benzetirken kaç doktor söyledi ve çıkıntı var felanda dedi mi bana erkek gibi ama ümitlenme çıkıntı görüyorum felan dedi
Ege_ay_is caglanurr benimkimde kemik yapısına göre erkek tahmininde bulunmuştu sadece 1 doktora gittim snrasında bacak arasını görünce kız dedi
AsliMaY devaaa20 yaaa ne güzel aynıyız 😍en son 11 haftalıkKen gittim erkek dedi ama haftası erken daha dedi ondan emin olamıyorum şimdi 15 te gidicez heralde kesinleşir 😊
Pinkyellow 4 subat benimde ☺️ 3 hafta önce erkek gibi demişti bakalım 3 gün sonra ne dicekk sabırsızlıkla bekliyorum dün akşam ilk hareketimizi hissettik çok değişik bı duyguymus 🤩
Bahriye06 Minnak16 bende öyle düşünüyorum ama 7 şubat son tarihim 30 ekimde 38 haftalık oluyorum doğum sezeryan olacak ekim sonu belki kasım başı olur
zeyzey95 Minnak16 salı günü gidicem canım o zaman öğrenicem doktor 16 haftalık olunca gel demişti en son 12 de gittim ama doktor izne çıkmış salı geliyor heyecanla bekliyorum ama erkek istiyorum ve öyle hissediyorum 🥰
betul2009_ DerinAy aaaaa benim de son adetim 18 Şubat doktor 24 Kasım da doğum bekliyor benim de kız 😂😂😂
Sumeyyener 8 şubatt😍 göbeğiniz belli oldu mu Kızlar kişiden kişiye değişiyor tabi ama benim henüz çıkmadı merak ettim 🙆♀️🙆♀️
Bir_zerre Sumeyyener Benim bugün 15 haftalikk oldu tam. 2 haftadır ciddi bir büyüme var karnimda görenler hayrey ediyor ;) Hiç kilo almadım ama karnımdan hiçbir pantolonumu giyemiyorum🤣
AsliMaY devaaa20 amin canım aminn hayırlısıyla inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza 😊bi kızım var bakalım bu ogluş mu 😊